Epiroc își îmbunătățește mașina de torcretat beton MEYCO ME3

MEq
By MEq iulie 2, 2019 15:23

Epiroc își îmbunătățește mașina de torcretat beton MEYCO ME3

Eficientului model MEYCO ME3 de la Epiroc i-au fost adăugate upgrade-uri și noi opțiuni pentru a-l face și mai puternic. Îmbunătățirile aduse acestui utilaj de torcretat beton vor duce la creșterea productivității și siguranței și la scăderea costului total al proprietății.

Pe lângă actualizările care să crească fluxul constant de beton și să asigure o fluctuație mai mică a presiunii, noua bază a brațului (sau turela) face mașina mai robustă și mai rezistentă. Acum, familia MEYCO are și mai multe puncte comune. Mașina este echipată și cu sistemul telematic Certiq de la Epiroc, ce oferă informații-cheie care să vină în sprijinul operării ei.

„Aceste îmbunătățiri vor duce aplicarea sub presiune mare a betonului la un nivel și mai ridicat”, a spus Brandi Kossub, Global Product Manager la Epiroc. „Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri. Vorbim cu oamenii pe șantier pentru a afla ce au cu adevărat nevoie și ce își doresc de la mașini. Experiența noastră reală face diferența”, a adăugat Kossub.

MEq
By MEq iulie 2, 2019 15:23

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION