Epiroc își extinde gama de produse cu noi cupe de sortare

MEq
By MEq iunie 5, 2019 19:42

Epiroc își extinde gama de produse cu noi cupe de sortare

Epiroc își extinde portofoliul larg de unelte hidraulice atașabile utilajelor purtătoare odată cu lansarea noilor cupe de sortare. Acestea au fost prezentate cu ocazia târgului internațional Bauma 2019.

„Cerințele clienților noștri sunt în continuă creștere și suntem bucuroși să ne extindem oferta cu un nou tip de produs despre care știm că îi va ajuta să economisească timp și să producă bani. Sortarea materialului pe șantier mărește cu adevărat eficiența, iar noile cupe de sortare Epiroc sunt fiabile și rapide”, explică Gordon Hambach, Global Marketing Manager la Epiroc Hydraulic Attachment Tools.

Cupele de sortare Epiroc BS 1600 și BS 2200 cu mase operaționale de 1710 kg (BS 1600) și 2450 kg (BS 2200) combină optim designul modern și construcția robustă pentru a aduce clienților din sectoarele de reciclare și excavare o soluție și mai completă. Puterea hidraulică este transmisă cupei prin intermediul unei centuri de distribuție ce nu necesită tensionare. Această soluție de transmisie fiabilă oferă un cuplu optim și reduce timpii de mentenanță.

„Diametrul mare al rulmentului principal cu role ne permite să folosim un coș mult mai adânc, comparativ cu alte cupe de sortare de pe piață. Zona de sortare mai mare oferă o creștere semnificativă a performanței și asigură un material rezultat de înaltă calitate”, mai spune Gordon Hambach.

În plus, coșul are un design poligonal, cu 12 fețe, în locul unei suprafețe netede rotunjite. Această formă permite materialului să fie agitat într-un mod foarte eficient pentru a accelera procesul de sortare. Apoi, materialul trece prin ochiurile hexagonale ale plasei, devenind agregate de înaltă calitate rezultate din piatră, beton concasat și material reciclat. Totul direct pe șantier. În funcție de nevoi și de cerințe, clienții pot alege coșuri cu șase dimensiuni diferite ale ochiurilor de plasă: de 20, 30, 40, 50, 60 și 80 mm. Noile cupe de sortare Epiroc sunt disponibile în două dimensiuni, pentru utilaje purtătoare cu mase operaționale între 18 și 38 t. Rezistența ridicată a structurii din oțel asigură o durată de viață îndelungată în medii de lucru dure.

MEq
By MEq iunie 5, 2019 19:42

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest