Epiroc îmbunătățește camionul subteran cu cea mai mare sarcină utilă din lume, MT65

MEq
By MEq aprilie 29, 2020 14:04

Epiroc îmbunătățește camionul subteran cu cea mai mare sarcină utilă din lume, MT65

De la lansarea cu succes a lui Minetruck MT65, în 2016, Epiroc a rămas producătorul care deține camionul subteran cu cea mai mare cu capacitate utilă din lume. Ultimele upgrade-uri fac camionul și mai bun și îi sporesc în continuare valoarea pentru client.

Noul motor reduce semnificativ emisiile, permițând operațiuni mai durabile. Cea mai recentă tehnologie la nivelul motorului îndeplinește cerințele Tier 4 final / Stage V și respectă standardele CANMET (Canada) și MSHA (SUA). Nivelurile de oxizi de azot (NOx) au fost reduse cu 45%, iar particulele diesel, cu 80% în comparație cu un motor de Tier 2. Emisiile mai mici îmbunătățesc mediul de lucru și reduc nevoia de ventilație, conducând la rândul lor la costuri de operare mai mici și la o amprentă de mediu diminuată.

Un alt mare avantaj al Minetruck MT65 este noua sa opțiune cu benă cu ejector, pentru aplicațiile în spații compacte. Epiroc a dezvoltat această soluție pentru a acoperi mai multe aplicații cu același șasiu de utilaj. Designul modular este o soluție pin-on care se atașează șasiului, ceea ce face posibilă schimbarea benelor (standard sau Ejector), în funcție de necesitate.

Cabina poate fi echipată suplimentar cu un display care să afișeze sarcina și s-o cântărească, astfel încât operatorul se poate asigura că utilajul este complet încărcat de fiecare dată. Astfel nu doar că va maximiza sarcina utilă, dar va scădea și riscul supraîncărcării benei. Aceste informații pot fi, de asemenea, monitorizate și prin intermediul sistemului telematic Certiq de la Epiroc. Certiq monitorizează și înregistrează informațiile vitale ale mașinii, ajutând la îmbunătățirea productivității și la reducerea uzurii inutile.

MEq
By MEq aprilie 29, 2020 14:04