Epiroc achiziționează producătorul sud-coreean de ciocane hidraulice D&A

MEq
By MEq aprilie 27, 2021 11:43

Epiroc achiziționează producătorul sud-coreean de ciocane hidraulice D&A

Epiroc, unul dintre numele de referință în termeni de productivitate și sustenabilitate în industriile miniere și de infrastructură, a ajuns la un acord pentru preluarea producătorului sud-coreean de ciocane hidraulice DandA Heavy Industries.

DandA Heavy Industries, cu sediul în Seul, Coreea de Sud, produce și vinde ciocane hidraulice pentru sectoarele de construcții, demolări, excavare de rocă, infrastructură și carieră. Compania, care deține o unitate de producție în suburbiile capitalei Seul, are aproximativ 60 de angajați.

„Preluarea DandA Heavy Industries ne va consolida poziția de lider în sectorul uneltelor de lucru hidraulice pentru industria construcțiilor și va sprijini strategia noastră de creștere pe termen lung”, spune Helena Hedblom, președintele și CEO, Epiroc.

Procedura de achiziție este de așteptată să fie finalizată la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al lui 2021. Prețul de achiziție nu este semnificativ în raport cu capitalizarea de piață a Epiroc și nu este divulgat. Compania va deveni parte a diviziei Tools & Attachments a Epiroc, își va păstra marca și rețeaua de distribuție și va continua să aibă sediul în Coreea de Sud.

MEq
By MEq aprilie 27, 2021 11:43

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION