Vectra Eurolift Service a sărbătorit 25 de ani de la înființare

MEq
By MEq June 15, 2019 09:27

Vectra Eurolift Service a sărbătorit 25 de ani de la înființare

Anul acesta, Vectra Eurolift Service a sărbătorit 25 de ani de activitate pe piața românească, în domeniul stivuitoarelor. Pentru a marca această bornă importantă, compania a organizat un eveniment dedicat logisticii și clienților săi, la care principalii parteneri au fost producătorii de stivuitoare marca Yale și reprezentanții MasterMover, un brand de echipamente de tractare recent adus de Vectra pe piața locală.

Toți acești ani au însemnat pentru Vectra o continuă creștere, de la un mic birou în centrul Bucurestiului până la un sediu în adevăratul sens al cuvântului și două ateliere de reparații, pe centura de nord a Capitalei, cu un număr de 70 de angajați. În timp, compania s-a dezvoltat, ajungând în prezent la o cifra de afaceri ce depășește 12 mil. euro.

Evenimentul aniversar a debutat cu o prezentare a companiei Vectra și a produselor pe care le are în portofoliu. Pe scurt, temele au fost: soluția “This is Yale” pentru manipularea mărfurilor, gama de produse MasterMover alături de aplicațiile la care se pretează, precum și tehnologiile de ultimă generație în domeniul bateriilor ce echipează utilajele industriale. A continuat apoi cu demo-uri practice cu stivuitoare și echipamente de tractare, prezentarea dotărilor destinate siguranței operatorilor și pietonilor, tipuri de atașamente pentru manipularea paleților.

Brand-ul emblemă pe care Vectra îl reprezintă cu mândrie pe piața din România este Yale – unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de manipulat mărfuri, cu o istorie de peste 150 de ani în domeniu. Fondatorul companiei, Linus Yale, a inventat atât yala (încuietoarea ce-i poartă numele), cât și electrostivuitorul. Din acel moment, Yale a cunoscut o dezvoltare fără precendent, devenind un pionier în producerea echipamentelor de stivuit. Astăzi, Yale continuă să fie un lider pe piața stivuitoarelor, cu o gamă variată de echipamente, venind în întâmpinarea celor mai diverse și mai complexe solicitări ale clienților.

MasterMover este primul producător de echipamente de tractare, pe piață din 1990 cu un remorcher electric inovator ce utiliza în mod inteligent tracțiunea și sistemele hidraulice. Produse în Marea Britanie, echipamentele sunt folosite pentru a muta încărcături de diverse mase și dimensiuni într-o varietate de industrii, precum producția, comerțul, logistica, industria farmaceutică și medicală.

MEq
By MEq June 15, 2019 09:27

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest