Mereu în grafic vs. cu întârzieri. Trimble Earthworks pentru buldozere face diferența

MEq
By MEq July 4, 2019 21:32

Mereu în grafic vs. cu întârzieri. Trimble Earthworks pentru buldozere face diferența

Noua platformă Trimble Earthworks Grade Control (controlul adâncimii și al pantei de săpare) pentru buldozere este proiectată pentru a ajuta operatorul buldozerului să realizeze mai mult într-un timp mai scurt. Complet reproiectată, inovatoarea platformă grade control de nouă generație include un software intuitiv și ușor de învățat ce rulează pe un sistem de operare Android. Software-ul și hardware-ul de ultimă oră oferă operatorilor, indiferent de nivelul de calificare, capacitatea de a lucra mai repede și mai productiv ca oricând.

Aplicația Trimble Earthworks Grade Control rulează pe un display tactil Trimble TD520 de 10 inch (25,7 cm) cu sistem de operare Android. Dezvoltarea software-ului are la bază feedback-ul din partea operatorilor de utilaje pentru construcţii din întreaga lume, astfel că interfața este optimizată pentru a fi ușor de folosit și productivă. Afișajul color, interacțiunea uşoară cu interfața și funcțiile ușor de descifrat fac platforma Earthworks foarte intuitivă. Fiecare operator poate personaliza interfața pentru a se potrivi fluxului său de lucru, iar varietatea de posibilități de configurare ușurează vizualizarea perspectivei potrivite pentru o productivitate maximă.

Platforma Earthworks permite ca fișierele de date să fie transferate wireless și automat către sau de la birou, astfel încât operatorul și inginerul de proiect să aibă permanent cel mai recent design de proiect. Folosind sistemul de operare Android, se pot descărca și alte aplicații utile. Și pentru o mai mare flexibilitate, software-ul Trimble Earthworks poate fi folosit și pe o terță tabletă Android.

Portabilitate
Trimble Earthworks pentru buldozere presupune instalarea de receptoare duble GNSS pe cabină, eliminând astfel suporții (stâlpii) și cablurile care se regăsesc în mod tradițional pe lamă. Receptoarele duble GNSS sunt ideale pentru lucrări în pante abrupte și pentru modele complexe cu toleranțe mici.
Noua configurație permite demontarea ușoară a receptoarelor față de alte mașini, pentru a maximiza investiția și menține fluxul operațional. Receptoarele montate pe cabină sunt mai convenabile și economisesc timp datorită reducerii nevoii de reinstalare în fiecare zi.

MEq
By MEq July 4, 2019 21:32

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest