CASE CE introduce noi joystick-uri electrohidraulice pe grederele din seria C

MEq
By MEq March 17, 2023 12:30

CASE CE introduce noi joystick-uri electrohidraulice pe grederele din seria C

CASE lansează noi joystick-uri pe autogrederele 836C și 856C. Acestea oferă un control îmbunătățit al lamei, împreună cu o serie de îmbunătățiri ale direcției, care sunt un plus la funcțiile deja excelente ale grederelor.

Avantajele lor includ:
– efort redus și precizie ridicată datorită noului control electro-hidraulic cu joystick.
– productivitate și eficiență crescute datorită sistemului Dual Power, schimbării automate a vitezelor și modului Creep.
– cel mai bun confort și control al operatorului, datorită controlului optimizat al lamei și consolei laterale reproiectate.
– conformitate cu standardul de emisii Stage V datorită sistemului de post-tratare cu reducere catalitică selectivă (SCRoF).
– siguranță sporită datorită camerei retrovizoare, care reduce nevoia operatorului de a se întoarce mereu atunci când lucrează.

Control prin joystick
Controlul prin joystick electro-hidraulic oferă operatorului un nou nivel de control al lamei. Joystick-urile electrohidraulice sunt încorporate în cotiere multi-reglabile de fiecare parte a scaunului operatorului. Fiecare joystick este echipat cu mai multe comutatoare cu role și butoane, pentru a controla funcțiile hidraulice și de direcție de lucru. Consola laterală reproiectată conține acum comutatoare suplimentare care permit ajustări ale sistemului în funcție de nevoile operatorului.

Noul sistem Joystick Steering îi permite operatorului să conducă utilajul de joystick-ul stânga. Toate comenzile de direcție, inclusiv virarea roților față, mișcarea articulației cadrului și setarea înclinării roții sunt disponibile prin joystick. De asemenea, noua funcție RTC permite operatorului să readucă toate comenzile de direcție înapoi în poziția centrată, prin simpla apăsare a unui buton dedicat. Acest lucru îi permite operatorului să controleze utilajul doar din joystick-uri, reducând efortul și crescând productivitatea.

Funcția Comfort Steering, când este activată, reduce numărul de rotații ale volanului necesare pentru a vira complet utilajul. Acest lucru îmbunătățește controlul fin al volanului și face mai ușoară finalizarea unei întoarceri complete.

Funcția Combined Steering reunește diferitele comenzi de direcție într-o singură funcție de control. Odată activate, direcția roții față, articulația cadrului și înclinarea roții funcționează împreună, în timp ce operatorul rotește volanul sau mișcă joystick-ul. Acest lucru îi oferă operatorului posibilitatea de a face viraje scurte, fără a fi nevoit să se gândească ce comandă individuală de direcție să folosească.

În plus, când funcția TwinLift este activată, operatorii au posibilitatea de a mișca ambii cilindri de ridicare folosind doar joystick-ul din dreapta. TwinLift face ca operatorul să corecteze mai ușor poziția lamei, fără a fi nevoie să lucreze cu ambele joystick-uri. Această funcție ajută, de asemenea, operatorul, atunci când nivelează o pantă mai mare, deoarece operatorul poate ridica pur și simplu lama dintr-un singur joystick pentru a repoziționa utilaje pentru următoarea trecere.

Dual power
Autogrederele Case din seria C sunt propulsate de cele mai noi motoare diesel FPT de 6,7 litri cu șase cilindri. Folosind tehnologia Hi-e-SCR2, acestea dispun de un catalizator de oxidare diesel (DOC) și un sistem de post-tratare a gazelor de evacuare cu reducere catalitică selectivă (SCRoF) fără întreținere, pentru a respecta standardul de emisii Stage V. Acest sistem combinat permite crearea unui compartiment motor compact, cu temperaturi de evacuare (în condiții normale de operare) în medie cu 200°C sub cele ale unui filtru de particule tradițional.

Motoarele sunt concepute special pentru lucrări specifice autogrederelor, unde este necesar un răspuns rapid al cuplului pentru a menține niveluri ridicate de productivitate. Un sistem Dual Power oferă o putere crescută a motorului de la treapta a patra la a șasea. În cazul modelelor 836C și 836C AWD, motorul dezvoltă 102 kW (138 hp) în treapta întâi până la a treia, trecând la 115 kW (156 hp) în treptele patru până la șase. La autogrederele mai mari, 856C și 856C AWD, motorul dezvoltă 129 kW (173 hp) în prima până la a treia treaptă, crescând la 142 kW (190 hp) în treptele a patra până la a șasea.

Puterea este transmisă printr-o transmisie Powershift Ergopower cu șase trepte înainte și trei înapoi. Schimbarea automată a treptelor de viteză optimizează performanța utilajului, lăsând operatorului să se concentreze asupra lucrărilor lamei. Un convertizor de cuplu fără oprire și blocarea 100% automată a diferențialului asigură tracțiune maximă în toate condițiile de operare.

Modelele cu tracțiune integrală au, de asemenea, un mod Creep, permițând operatorului să seteze viteza înainte aproape independent de turația motorului. Acest lucru face ca autogrederul să fie potrivit pentru lucrări de compactare. Atât modelele 4WD, cât și cele 6WD sunt disponibile cu anvelope opționale de 24”, ideale pentru teren accidentat.

Tehnologie actuală
Designul lamei maximizează controlul, cu un inel de rotire încapsulat cu frecare redusă, montat pe role, care oferă un cuplu de rotație fără șocuri. Acest design de lamă are ca rezultat mai puține puncte de ungere, care reduc timpul de întreținere și elimină necesitatea înlocuirii periodice a elementelor de uzură.

Un cadru în formă de A elimină practic stresul lateral în poziționarea off-set, iar șaua centrală poate fi setată hidraulic în cinci poziții diferite. Operatorul poate roti lama cu peste 90° pe fiecare parte, fără interferențe mecanice. O lamă cu rază variabilă reduce efortul de tracțiune și îmbunătățește rularea materialului în operațiunile de finisare.

Cabina operatorului
Utilajele au cabină ROPS/FOPS, cu profil redus, scaun încălzit și cu suspensie pneumatică, pentru cele mai bune niveluri de confort și vizibilitate pentru operator. Parbrizul lat permite o vedere excelentă în jurul utilajului, cu o vizibilitate completă asupra lamei. Camera retrovizoare oferă siguranță sporită la mersul în marșarier, reducând nevoia operatorului de a se tot întoarce atunci când lucrează.

Case Service Solutions
Pentru a spori și mai mult productivitatea, profitabilitatea și timpul de funcționare ale modelelor revizuite 836C și 856C, CASE are la dispoziție o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate, CASE Service Solutions, care sprijină experiențele clienților cu echipamentele CASE.

CASE SiteWatch permite geolocalizarea (securitatea flotei și alerte de utilizare neautorizată și raportare flexibilă). Aceasta include indicatori-cheie de performanță (KPI) cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare a utilajului și timpii de inactivitate, astfel încât productivitatea și profitabilitatea să fie monitorizate și optimizate. Datele sunt ușor accesibile prin intermediul unui portal.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa Uptime Center a CASE pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanțele utilajului. Sunt posibile acțiuni corective rapide, pentru a minimiza timpii de nefuncționare, deoarece dealerii accesează de la distanță datele mașinii și iau măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și în creșterea timpilor de funcționare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt disponibile ca opțiuni cu modelele recent revizuite.

MEq
By MEq March 17, 2023 12:30