Eggersmann va expune souții inovatoare pentru reducerea emisiilor de CO2, la IFAT 2020

MEq
By MEq martie 30, 2020 19:20

Eggersmann va expune souții inovatoare pentru reducerea emisiilor de CO2, la IFAT 2020

Grupul Eggersmann a dezvoltat un sistem inovator complet pentru producerea de combustibil RDF (combustibil derivat din deșeu), potrivit în special pentru țările cu cele mai mari densități de populație și cele mai mari suprafețe deschise, dar care au totodată și temperaturi medii ridicate. Combustibilul Eggersmann reduce semnificativ masele de deșeuri, levigatul și emisiile de CO2, protejând în același timp resursele naturale. În centrul acestui sistem se află utilajul BACKHUS CON 100, care este în prezent cel mai mare întorcător de brazdă din lume, cu o lățime de lucru de 10 m.

La IFAT 2020, Eggersmann va furniza, de asemenea, informații despre sistemele de deschidere, dozare și sortare, precum și unitățile de amestec și uscare ale mărcii BRT Hartner. De asemenea, marca Bekon va expune produsele sale din domeniul compostării și uscării biologice. Mai mult, Bekon și-a extins și a adăugat câteva dezvoltări practice în portofoliul său de utilaje mobile.

Vizitatorii vor putea vedea în premieră noul tocător mobil cu un singur arbore TEUTON Z 50 cu șasiu cu 3 axe, precum și tocătorul cu doi arbori FORUS SE 250.

Terra Select (tot o marcă a Eggersmann) va prezenta un model consacrat în sectorul sortării, și anume Terra Select T 60. O altă noutate va fi expunerea unității mobile de sitare prin curent de aer Terra Select V 60, o variantă de sortare eficientă pentru toți operatorii din stațiile de compost.

În gama de întorcătoare de brazdă Backhus, modelul A 38 este o adiție binevenită în cunoscuta familie de utilaje a producătorului germna. Pe lângă confortul cunoscut al modelelor existente, A 38 este o dezvoltare a modelului A 36 și oferă o gamă largă de inovații, inclusiv un nou design cu șasiu deschis.

……
• RDF-ul (Refuse Derived Fuel) este un combustibil obținut din tocarea și deshidratarea deșeurilor solide prin tehnologia transformării deșeurilor.
• Levigatul este generat de acumularea în gunoi a apei învechite. El este format din diferiți compuși organici și anorganici care pot fi dizolvați sau în suspensie. Levigatul se formeaza in groapa de la drenarea apei si a lichidului din deseuri si conduce la degradarea produselor de la compusii organici. Levigatul poate transporta, prin depozitul de deseuri, multi compusi organici sau anorganici, elemente metalice cu greutatea moleculara mare. Acesta este colectat la baza depozitului. Levigatul este gene¬rat ca urmare a percolarii apei de precipitatii sub forma de ploaie sau zapada; a percolarii altui lichid prin deseuri; a tasarii deseurilor sub propria greutate.

MEq
By MEq martie 30, 2020 19:20