Eficiență optimă cu stația mobilă de concasare cu impact Rockster R1000S

MEq
By MEq august 31, 2019 12:27

Eficiență optimă cu stația mobilă de concasare cu impact Rockster R1000S

Mai multe îmbunătățiri tehnice și ușurința maximă de operare se numără printre atuurile principale ale acestui produs de înaltă calitate. Concasorul mobil cu impact Rockster R1000S este extrem de puternic în prelucrarea pietrei naturale, precum și în reciclarea resturilor de beton, asfalt și din demolări.

R1000S a fost special conceput pentru a crește ușurința operării și siguranța, oferind o varietate de optimizări:
Controlul utilajului prin intermediul display-ului color multifuncțional
Ecranul color multifuncțional afișează o reprezentare simbolică a stației de concasare, cu o imagine de ansamblu a tuturor parametrilor reglabili, precum turația motorului, viteza rotorului, viteza de vibrație etc. Setările pentru diverse aplicații pot fi salvate și reapelate printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, funcția de pornire/oprire și auto- poate fi inițiată de pe display. Mai mult, reglarea hidraulică a deschiderii plăcilor de impact, complet variabilă, poate fi făcută din display, astfel încât calitatea finală a fracției să poată fi suficient de optimizată. Sistemul de monitorizare integrat este utilizat pentru optimizarea debitului, dar și ca funcție de siguranță pentru prevenirea deteriorării stației.

Presortare optimizată
Un ciur de presortare cu 2 etaje cu site crește eficiența de sortare, fiind utilizat pentru obținerea unui produs final de altă dimensiune. Jgheabul bypass (pentru eliminarea materialului steril) este proiectat într-un mod cu basculare liberă, ceea ce previne blocajele și asigură un flux de material permanent și constant.

Protecție la uzură a benzii principale de descărcare
Ciurul vibrator de la gura de descărcare din concasor trimite materialul către banda principală, reducând astfel uzura benzii. Prin aceasta se reduc costurile considerabile cauzate de uzură.

Confort
Telecomanda multifuncțională permite controlul numeroaselor funcții, precum funcția autor și stare/stop, reglarea parametrilor principali de funcționare, funcția de deplasare și reglarea înălțimii separatorului magnetic. Datorită dispozitivului integrat de schimbare a ciocanelor, nu este nevoie de un dispozitiv extern de ridicare pentru schimbarea blindajelor. Funcția de coborâre hidraulică a cutiei ciurului și a benzii principale face ca lucrările de întreținere și service să fie efectuate cu ușurință. Ușile laterale și spate cu sistem ”up & over lift” economisesc spațiul și asigură acces facil la compartimentul motor.

Repere suplimentare
Lățimea gurii de alimentare de aproape un metru și diametrul mare al rotorului (de peste 1 m) garantează cele mai bune performanțe într-o gamă largă de aplicații. Transmisia hidrostatică în combinație cu sistemul de monitorizare a sarcinii concasorului garantează cea mai bună producție posibilă. Reglarea optimă a curbei granulometrice și consumul redus de motorină sunt avantaje suplimentare ale acționării hidrostatice. Reglarea vitezei vibrațiilor este complet automată.

Sistemul de sortare opțional constă din ciurul vibrator circular RS100 împreună cu banda de retur / de stocare dublu-funcțională, patentată, RB92. Amplitudinea și viteza cutiei ciurului sunt reglabile pentru o adaptare mai bună la materiale (de ex, deșeuri din construcții sau piatră naturală). Sistemul de recirculare a refuzului de ciur oferă posibilitatea de returnării materialului în buncărul de alimentare sau stocării în grămadă la altă dimensiune. Pentru o mai mare flexibilitate, R1000S poate fi deplasat în timpul operării, fără să necesite oprirea stației.

De la transport la modul ”working”
Datorită dimensiunilor compacte de transport (10,1 m lungime, 2,55 m lățime și 3,2 m înălțime) și masei de 30,4 t, Rockster R1000S poate fi transportat pe drumuri fără autorizație specială. Descărcarea concasorului cu impact și punerea în funcțiune se fac doar 10 min. Dacă transportul include și sistemul opțional de sortare, demontarea benzii de retur și a cutiei ciurului nu este necesară. De asemenea, stația cu tot cu sistem de sortare poate fi transportată fără autorizație specifică, datorită dimensiunilor de transport (14,0 m lungimea, 2,83 m lățimea, 3,2 m înălțimea și o masă de 34,9 t).

MEq
By MEq august 31, 2019 12:27

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION