Eco Log și Gremo merg mai departe în galben

MEq
By MEq mai 14, 2020 21:00

Eco Log și Gremo merg mai departe în galben

În urma fuziunii dintre Eco Log și Gremo, pregătirile pentru producția viitoare au început deja, iar primul utilaj forestier Gremo este gata în fabrica Eco Log din Söderhamn.

După ce informațiile fuziunii au devenit publice, foarte mulți s-au întrebat în legătură cu aspectul viitor al utilajelor, numele acestora și care modele vor face parte din gama viitoare. Astfel, Eco Log anunță că toate mașinile vor purta atât numele Eco Log, cât și culoarea mărcii. Cu toate acestea, sub ”noul look galben”, conținutul va fi ușor de recunoscut, indiferent de experiența anterioară cu utilaje Eco Log sau Gremo.

„Utilajele Gremo au calități uimitoare, foarte apreciate în rândul clienților. Chiar dacă vor purta denumirea și vor arăta ca utilajele Eco Log, pentru noi este foarte important ca toți clienții fie încrezători în ceea ce primesc și să recunoască funcționalitatea cu care sunt obișnuiți. Acest lucru este valabil pentru toată lumea, fie client existent, fie client nou sau indiferent dacă a condus un Eco Log sau un Gremo. Desigur, vom integra serviciile Gremo și After-Sales în noua noastră organizație pentru a ne asigura că toți clienții Gremo vor avea aceeași experiență ca înainte ”, a declarat Anders Gustafson, CEO Eco Log.

Întrucât forwarderele de mici dimensiuni ale Gremo fac acum parte din gama existentă Eco Log, linia de utilaje va consta din nu mai puțin de cinci modele de forwardere cu o capacitate de încărcare între 8,5 și 20 t. De asemenea, gama deja extinsă de harvestere Eco Log va fi completată cu un harvester mic cu opt roți. Potrivit lui Anders Gustafson, aceasta este o oportunitate nu numai de creștere a beneficiilor clienților, dar și de a atrage noi clienți.

Date
• Toate utilajele vor purta atât numele Eco Log, cât și culorile mărcii.
Linia de forwardere va include modelele:
• Eco Log 750 (anterior Gremo), cu o capacitate de încărcare de 8,5 t.
• Eco Log 1050 (anterior Gremo), cu o capacitate de încărcare de 10,5 t.
• Eco Log 1250 (anterior Gremo), cu o capacitate de încărcare de 12,5 t.
• Eco Log 574F, cu o capacitate de încărcare de 14 t
• Eco Log 594F, cu o capacitate de încărcare de 20 t
• Harvesterul ușor cu opt roți de la Gremo se va alătura modelelor actuale de harvestere Eco Log și se va numi Eco Log 1058 (15,9 t masă brută).

MEq
By MEq mai 14, 2020 21:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION