Eco Log își prezintă propria serie de capete de recoltare

MEq
By MEq iunie 16, 2021 18:32

Eco Log își prezintă propria serie de capete de recoltare

Eco Log își extinde gama de produse odată cu introducerea propriei serii de capete de recoltare, serie alcătuită din patru modele (branduite Eco Log si diferite de cele marca Log Max). Prin aceasta, Eco Log devine un producător complet, oferind utilaje forestiere și soluții pentru o exploatare forestieră profitabilă și de înaltă productivitate.

Noua serie de capete de recoltare Eco Log se bazează pe tehnica solidă și bine dovedită a SP Maskiner, o tehnică ce a fost acum ajustată și optimizată pentru a se potrivi perfect harvesterelor Eco Log. Toate modelele sunt proiectate în conformitate cu conceptul cu „frecare redusă” (low-friction), unde combinația a cinci inovații diferite are ca rezultat capete de recoltare cu productivitate impresionantă, durabilitate ridicată, întreținere minimă și consum mic de combustibil. De asemenea, capetele de recoltare Eco Log sunt echipate cu sistemul patentat Eco Log Saw Control, ce optimizează fiecare tăiere încrucișată, indiferent de condiții precum speciile de arbori și tipul de tăiere.

„Noile noastre capete de recoltare funcționează excelent, iar reacțiile clienților care le-au încercat ne spun că sunt incredibil de rapide și au măsurători de lungime foarte fiabile. Baza designului este rezultatul a 40 de ani de dezvoltare, calitate și cunoștințe care au fost acum personalizate și dezvoltate în continuare pentru a obține cea mai înaltă eficiență în combinație cu harvesterele Eco Log. Știm că harvesterele noastre se caracterizează prin productivitatea lor ridicată. Cu noua noastră serie de capete de recoltare ducem acum productivitatea la un alt nivel”, a spus Anders Gustafson, CEO Eco Log.

În ultimii doi ani, Eco Log a avut o creștere constanta și și-a dezvoltat succesiv gama de harvestere și forwardere – lucru care a condus la una dintre cele mai cuprinzătoare game de pe piață. Acum, noua serie de capete de recoltare este următorul pas al unei strategii de dezvoltare și creștere pe termen lung.

„Credem mult în noile capete de recoltare și suntem mândri să le prezentăm împreună cu sistemul Eco Log Saw Control, lărgindu-ne și mai mult gama. Bineînțeles, vom continua să oferim și capete de recoltare Log Max, ca si până acum. Acest lucru oferă clienților care aleg Eco Log acces la o gamă foarte largă, cu o mare varietate de opțiuni – exact așa cum ar trebui să fie”, a mai spus Anders Gustafson.

• Seria de capete de recoltare Eco Log constă din patru modele:
Eco Log 461 LF – un cap de recoltare versatil și rapid, pentru rărituri chiar și în zonele cele mai greu accesibile.
Eco Log 561 LF – un cap de recoltat foarte productiv, pentru orice, de la rărituri până la tăieri finale de bază.
Eco Log 661 LF – un cap de recoltare puternic și versatil, de înaltă performanță, pentru orice fel de tăieri finale.
Eco Log 761 LF – un cap de recoltare puternic și fiabil, pentru cele mai dificile lucrari de tăiere finală, cu capacitate ridicată și performanță maximă.

• Toate modelele sunt proiectate în conformitate cu conceptul Low Friction (LF) ce consta din cinci soluții diferite, dezvoltate pentru a obține o producție maximă, un consum optim de combustibil și energie, precum și costuri minime de întreținere. Capul de recoltare oferă permanent presiunea și capacitatea de transport optime în raport cu trunchiul, rezultând o viteză mare de procesare și o frecare minimă.

• Eco Log Saw Control – un sistem brevetat care asigură optimizarea fiecărei tăieturi, indiferent de condițiile externe. Datorită feedback-ului dintre utilajul de bază și capul de recoltare, fiecare tăiere este realizată cu cea mai mare eficiență, fără a fi nevoie de ajustări manuale la nivelul setărilor, în funcție de diferitele specii de arbori procesate. În păduri mixte sau tăieri finale dure, Eco Log Saw Control optimizează fiecare tăiere pentru o exploatare eficientă și productivă.

MEq
By MEq iunie 16, 2021 18:32

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION