Eco Log lansează noul forwarder de 16 tone 584F

MEq
By MEq septembrie 18, 2020 12:51

Eco Log lansează noul forwarder de 16 tone 584F

Cu o capacitate de încărcare de 16 tone, Eco Log 584F intră în scenă ca al șaselea model de forwarder din gama Eco Log. Acest lucru face ca nou-venitul model să fie al doilea cel mai mare transportator din gama de utilaje a producătorului suedez, alăturându-se modelelor existente 574F și 594F în segmentul mare.

„De la lansarea noii noastre serii F, la începutul anului 2020, am avut un feedback pozitiv vizavi de aceste utilaje, în special în ceea ce privește rezistența, fiabilitatea și flexibilitatea lor, dar și noul design. Acum este extraordinar să ne putem extinde gama de produse pentru a include modelul Eco Log 584F, un utilaj care nu numai că posedă toate aceste caracteristici bune, dar a fost dezvoltat și mai mult și are o capacitate de încărcare care știm că este solicitată de clienții noștri”, spune dl. Anders Gustafson, CEO Eco Log.

Fuziunea dintre Eco Log și Gremo din această primăvară a avut ca rezultat una dintre cele mai extinse și mai cuprinzătoare game de forwardere de pe piață, acoperind o plajă de capacități de încărcare de la 8,5 la 20 de tone. Noul 584F extinde și mai mult această gamă, oferind Eco Log capacitatea de a acoperi diferitele nevoi de pe piață și de a oferi modele de forwarder potrivite pentru orice tip de teren sau aplicație.

„Investiția noastră în linia de forwardere, pe durata anului 2020, este un pas important pentru noi la Eco Log. Odată cu 584F, ca ultimă noutate, suntem încrezători și mândri că putem oferi clienților noștri o gamă completă de harvestere și forwardere, pentru aplicații forestiere productive, profitabile și pe termen lung”, a mai spus dl. Gustafson.

Despre Eco Log 584F
– Remorca de încărcare lată are o capacitate de 16 tone.
– La fel ca celelalte utilaje din seria F, Eco Log 584F este echipat cu un motor Volvo Penta Stage V, recunoscut pentru eficiența, rezistența și fiabilitatea sa.
– Transmisia utilajului a fost actualizată, avân un nou boghiu mai puternic, personalizat, pentru o capacitate ridicată de tracțiune și încărcare, aspect ce diferențiază modelul Eco Log 584F de alte forwardere de aceeași dimensiune.
– O nouă gamă de pompe hidraulice cu o cilindree de 175 cm cubi (cc) sau o pompă opțională de 210 cc permite utilizarea utilajului cu o serie de macarale la alegere. Debitul îmbunătățit al uleiului face posibilă efectuarea mișcărilor simultane, mărind capacitatea și flexibilitatea.
– Ca toate utilajele din seria F, Eco Log 584F este conceput pentru a permite o întreținere excelentă. Grila frontală se deschide în lateral, facilitând curățarea radiatorului, în timp ce capota acționată electric se deschide în sus, pentru un acces mai ușor la compartimentul motor.
– Aripile mari facilitează accesul și ieșirea din cabină și încorporează atât o cutie de scule (aripa stânga), cât și bateriile (aripa dreapta).
– Logo-ul de pe grila frontală (litera E și pinul) este iluminat, fiind un detaliu de design ce creează un impact vizual de efect atunci când utilajul apare în întuneric.

MEq
By MEq septembrie 18, 2020 12:51

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION