Durabil, productiv, sigur – mulcerul Cat D3K2

MEq
By MEq decembrie 3, 2019 18:19

Durabil, productiv, sigur – mulcerul Cat D3K2

Ansamblul de mulcer Cat D3K2 combină baza solidă a buldozerului D3K2 cu robustul atașament-mulcer Cat HM518, proiectat pentru materiale cu diametru mic spre mediu, într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în construcții/întreținere, dezvoltarea șantierului, management forestier și derfișări antiincendii. Disponibil cu tren de rulare convențional lung (XL) sau cu amprentă redusă la sol (LGP), utilajul lucrează eficient în condiții de sol moale, în pante și în teren accidentat. Pentru un plus de utilitate, mulcerul atașat poate fi înlocuit opțional cu o lamă Cat VPAT (pas variabil/unghi/înclinare).

De acum, mulcerul D3K2 vine echipat standard cu ventilator reversibil, care schimbă automat și periodic direcția fluxului de aer pentru a purja resturile din radiator și carcase. Ventilatorul reversibil este benefic, deoarece reduce timpul necesar pentru curățarea resturilor acumulate și optimizează timpii de funcționare ai utilajului.

Lățimea atașamentului de mulcire HM518, cu rotor de 1822 mm lățime, este adaptată lățimii de operare a buldozerului D3K2, pentru o eficiență și o productivitate optime. Dimensiunea materialului rezultat depinde de tipul de material procesat și de timpul acordat pentru executarea de treceri multiple.

Siguranţa şi confortul operatorului au fost prioritare în proiectarea mulcerului D3K2. Cabina presurizată, cu vizibilitate la 360 de grade, este dotată cu gratii și geamuri din policarbonat pentru o protecție suplimentară în lucrările de mulcire. Manometrul montat pe cadrul mulcerului permite operatorului să monitorizeze cu ușurință performanța atașamentului. În plus, bara frontală de împingere, reglabilă hidraulic, și capota frontală, acționată tot hidraulic, oferă siguranță suplimentară. Scaunul cu suspensie pneumatică (cu comenzi montate pe mâner) reduce oboseala operatorului.

Caterpillar comercializează mulcerul D3K2 într-o configurație finită de model, iar atașamentul de mulcire HM518 nu poate fi instalat ulterior la modelele standard de buldozer D3K2.

MEq
By MEq decembrie 3, 2019 18:19

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION