Dublu câștig pentru Linde Material Handling în sondajul cititorilor „Materialfluss – PRODUCTS OF THE YEAR 2021”

MEq
By MEq martie 29, 2021 11:17

Dublu câștig pentru Linde Material Handling în sondajul cititorilor „Materialfluss – PRODUCTS OF THE YEAR 2021”

În cadrul sondajului pentru cititori, intitulat „Materialfluss – PRODUCTS OF THE YEAR 2021”, cele două propuneri ale Linde Material Handling au câștigat de două ori. La categoria stivuitoare, stivuitorul automat cu catarg retractabil Linde R-MATIC a ocupat primul loc. Iar la categoria Tehnologii de Identificare, sistemul de autorizare a accesului „Linde Safety Guard: Door Control” a ajuns, de asemenea, în vârful podiumului, ocupând locul 1. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc într-un format virtual, ca parte a conferinței „Materialfluss World 2021”, desfășurată în perioada 22-26 martie 2021.

Doar cititorii sunt cei care decid ce produs ajunge pe podium în cadrul competiției „Materialfluss – PRODUCTS OF THE YEAR”: preferințele lor se transformă la final într-un premiu.

Lansată în 2020, revista pentru intralogistică și logistică a oferit acest premiu pentru a doua oară și a cerut cititorilor săi să-și voteze preferințele, între mijlocul lunii decembrie 2020 și mijlocul lunii februarie 2021, într-un sondaj online. Editorii au nominalizat 79 de produse la opt categorii, iar celor mai buni trei produse din fiecare categorie li s-au acordat premii. Au fost primite în jur de 20.000 de voturi.

La categoria Stivuitoare, stivuitorul automat cu catarg retractabil Linde R-MATIC a fost unul dintre finaliști și, în cele din urmă, a devansat toate celelalte inovații. Caracteristicile sale speciale: senzorul de siguranță frontal integrat în șasiu permite manevrarea pe culoare cu o lățime de doar 2,95 m. În plus, este singurul stivuitor automatizat cu catarg retractabil din industrie care oferă o înălțime de ridicare de 11 m. Și încă o altă caracteristică unică este camera 3D auto-calibrată, bazată pe o nouă generație de software, care permite determinarea și mai precisă a poziției de încărcare, permițând astfel detectarea mai rapidă a mărfurilor.

Această caracteristică conduce la o economie de 15-20 de secunde pe fiecare operațiune de picking. „Stivuitorul cu catarg retractabil este considerat a fi un echipament de top pentru depozite. Cu cea de-a doua generație a echipamentelor automate Linde R-MATIC, oferim clienților noștri un utilaj și mai puternic, care este extrem de fiabil și flexibil în același timp ”, spune Alexandra Mertel, Manager de produs Soluții de automatizare și intralogistică, la Linde Material Handling. „Suntem foarte încântați că această realizare a fost recunoscută de cel mai expert juriu imaginabil, și anume cititorii din rândul utilizatorilor produselor în cadrul companiilor.”

La categoria Tehnologii de Identificare, noul modul „Door Control” al sistemului Linde Safety Guard a fost declarat câștigător în rândul clienților. Pe de o parte, acest sistem inteligent de autorizare a accesului oferă beneficii importante în prevenirea deteriorării coliziunilor ușilor și, pe de altă parte, reglementează intrarea în zone definite: de exemplu, stivuitoarele diesel nu au voie să circule în zonele sensibile de producție a alimentelor, iar stivuitoarele interioare sunt limitate să opereze doar la interior.

Funcția de comandă a ușii de acces în hală este sincronizată cu viteza de apropiere a stivuitoarelor, iar aceasta se deschide și se închide exact la momentul potrivit. Dacă nu există autorizație, viteza de deplasare este redusă și se emite un avertisment vizual. „Clienții noștri au găsit această aplicație foarte convingătoare. Acest lucru ne-a încurajat să participăm la competiție ”, spune Ron Winkler, Director de vânzări EMEA, Linde Safety Guard. „Premiul pe care l-am primit este un mare sprijin pentru echipa noastră de vânzări și dezvoltare.”

MEq
By MEq martie 29, 2021 11:17

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION