Doppstadt implementează tehnologia de ultimă generație Stage V

MEq
By MEq septembrie 26, 2019 10:54

Doppstadt implementează tehnologia de ultimă generație Stage V

Reducerea emisiilor de noxe devine din ce în ce mai importantă. Prin urmare, protecția mediului joacă un rol-cheie în deciziile de business, devenind astfel un factor strategic pentru protejarea investițiilor și a succesului economic. Ca furnizor de soluții de viitor, Doppstadt a început din timp pregătirea convertirii liniilor sale de produse mobile la tehnologia modernă de motoare e5.

Toate utilajele care au fost deja trecute la noul standard poartă noul logo e5 ca un indicator clar al protecției față de mediu și climă. Pe baza unei strategii bine definite, trecerea la noul standard e5 oferă cel mai înalt nivel de planificare și securitate a investiției.

Logo-ul e5 reprezintă conformitatea cu noul standard european Stage V privind emisiile pentru utilaje non-rutiere, ca parte a efortului de reducere cu până la 98% a particulelor nocive ale motoarelor diesel. Standardele de emisii solicită reducerea pulberilor în suspensie, dar și scăderea numărului de particule. Integrarea noilor motoare cu sistemele de control al emisiilor a necesitat intervenții la nivelul designului utilajelor, în unele cazuri rezultând revizuiri ample. Pentru a valorifica eficiența ridicată a motoarelor, Doppstadt face apel și la soluții de tranziție, ca o oportunitate de a integra inovațiile tehnice suplimentare, așa cum sunt reflectate în lista extinsă de opțiuni.

Pentru clienți, asta înseamnă că există noi avantaje de utilizare a mașinilor echipate standard cu tehnologia e5 în viitor. Aceasta include, respectarea cerințelor Stage V, îndeplinind astfel un criteriu solicitat în licitații și pentru încheierea de contracte. În plus, sunt îndeplinite și cerințele de omologare pentru folosirea acestor utilaje în zone metropolitane. De asemenea, au fost îmbunătățite și condițiile de lucru pentru operatori și pentru utilajele de alimentare cu materiale.

MEq
By MEq septembrie 26, 2019 10:54

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION