Doosan Infracore lansează următoarea generație de încărcătoare frontale seria DL-7

MEq
By MEq iunie 18, 2020 15:31

Doosan Infracore lansează următoarea generație de încărcătoare frontale seria DL-7

Anul acesta, pe 26 mai, Doosan Infracore a anunțat lansarea seriei DL-7 – noua sa gamă de încărcătoare frontale pe roți de generație viitoare, cu performanțe îmbunătățite și eficiență în funcțiile lor de bază pentru încărcarea și transportul materialelor (pământ, nisip, agregate etc.) pe șantierele de construcții.

Proiectată pentru a respecta ultimele norme europene de emisii (Stage V), noua serie de încărcătoare frontale DL-7 constituie prima restructurare completă a modelelor actuale ale companiei în ultimii zece ani. Designul exterior, în special, a trecut printr-o transformare completă, la 30 de ani după ce Doosan Infracore a lansat primul său încărcător frontal, în 1989.

Echipat cu cea mai mare cupă din clasa sa, noul încărcător din seria DL-7 vine cu o îmbunătățire semnificativă a performanței și eficienței puterii motorului, a economiei consumului de combustibil, a sistemului de direcție și a sistemului de control electronic. Datorită implementării unei punți consolidate, noul model demonstrează performanțe ridicate chiar și în condiții de operare cu sarcini mari, în timp ce sistemul său hidraulic și piesele prncipale asigură durabilitate și întreținere îmbunătățite. Noul model vine, de asemenea, și cu niveluri reduse semnificativ de zgomot și vibrații.

Confortul operatorului a fost îmbunătățit, punctele oarbe din jurul cabinei fiind reduse la minimum. Parbrizul este cu 14% mai mare decât la modelele anterioare, maximizând astfel câmpul vizual al operatorului. Pentru prima dată în industrie, seria DL-7 este dotată cu un panou de operare ergonomic și o funcție de ușă semiautomată folosind o cheie inteligentă.

Noua serie va fi în cele din urmă echipată opțional cu o cupă transparentă – o tehnologie de siguranță de ultimă generație, care va permite operatorului să vadă prin cupă –, odată cu încărcătoarele frontale ce vor fi lansate în Coreea începând din 2021.

Noul model a câștigat premiul german iF Design 2020 – unul dintre primele trei cele mai prestigioase premii de design din lume –, ca recunoaștere a designului său inovator care se axează pe evidențierea imaginii dinamice a utilajului. Totodată, la finele anului trecut, modelul a câștigat premiul de design „Best of the Best” în cadrul galei coreene PIN UP Design Awards. Doosan Infracore va aplica noul concept de design pe toate cele zece modele din seria DL-7.
Noul încărcător frontal va fi lansat treptat pe piețele din întreaga lume, începând cu Europa.

MEq
By MEq iunie 18, 2020 15:31

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION