Doka oferă soluția mobilă de protecție împotriva căderilor accidentale, FreeFalcon

MEq
By MEq martie 26, 2020 16:32

Doka oferă soluția mobilă de protecție împotriva căderilor accidentale, FreeFalcon

Reglementările actuale de securitate în mediile de construcții, unde se folosesc sisteme de cofraje, satisfac condiționat cerințele de sănătate, siguranță și ergonomie. FreeFalcon – sistemul mobil de protecție împotriva căderilor accidentale de la Doka –, prin designul său unic de ancorare, vine și închide acest cerc al siguranței. Sistemul mobil de protecție personală asigură membrii echipajului din construcții, acolo unde riscul unei căderi este foarte ridicat. Acesta îmbunătățește semnificativ siguranța utilizatorului fără a-i afecta mobilitatea, contribuind la reducerea riscului de cădere de la înălțime.

FreeFalcon este un dispozitiv special conceput pentru ancorarea personalului lucrător, cu o rază maximă de până la 10 m. În poziția sa de bază, punctul de ancorare este la 2,35 m deasupra suprafeței de instalare. Pe suprafețe cu o înclinație de max. 5°, designul dispozitivului îi permite utilizatorului să seteze individual poziția ancorei. Folosind un transpalet standard, unitatea poate fi reamplasată cu ușurință pe suprafețe orizontale de către o singură persoană.

Relocarea sistemului este posibilă folosind o macara; prinderea se face prin intermediul celor 4 inele de pe placa de bază.
Cateva caracteristici:
• Libertate de mișcare fără restricții, cu protecție la cădere pe o rază de 360°, precum și o rază de lucru de 10 m;
• Gata de utilizare, datorită structurii ce nu necesită ancorare, planificare prealabilă, adăugarea de contragreutăți, lucrări de instalare sau costuri de ancorare, neavând efecte asupra structurii;
• Repoziționarea în plan orizontal este ușoară și poate fi făcută de singură o persoană, folosind un transpalet.

Specificații sistem:
Diametru: 2,25 m
Înălțime: 2,35 m
Greutate: 450 kg

MEq
By MEq martie 26, 2020 16:32