Deutz a achiziționat specialistul în baterii, Futavis

MEq
By MEq octombrie 10, 2019 09:34

Deutz a achiziționat specialistul în baterii, Futavis

Deutz AG a anunțat achiziționarea companiei Futavis GmbH, un furnizor de servicii de dezvoltare pentru managementul bateriilor (hardware și software). Această achiziție îi va permite producătorului german Deutz AG să încorporeze bateriile (o componentă esențială) în strategia sa de electrificare.

Futavis are o expertiză tehnică vastă în domenii precum electronica, software-ul, tehnologia bateriilor și testarea bateriilor, dar și în garantarea siguranței funcționale. Cunoștințele despre aceste sisteme ale Torqeedo – filială Deutz – în domeniul unităților de acționare electrice vor fi astfel completate cu tehnologia bateriilor de înaltă tensiune.

„Tehnologia bateriilor este un element de importanță vitală al strategiei noastre E-DEUTZ, pe care o vom extinde în continuare odată cu achiziția Futavis. Prin includerea Futavis în expertiza de sisteme a echipelor noastre de dezvoltare Deutz și Torqeedo, adăugând cunoștințele privind componentele pentru baterii de înaltă tensiune, sistemele de management al bateriilor și tehnologia de siguranță, facem un pas înainte către o mobilitate off-highway fără emisii de CO2”, a spus Dr. Frank Hiller, CEO al Deutz AG.

Futavis GmbH a dezvoltat și implementat numeroase sisteme pentru clienți de prestigiu în sectoarele de automotive și vehicule comerciale. Înființată în 2013, la Alsdorf, compania are în jur de 30 de angajați. Părțile au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție.

MEq
By MEq octombrie 10, 2019 09:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest