Deere și Joensuun Yrityskiinteistöt Oy, investiție de 20 mil. euro în dezvoltarea fabricii de utilaje forestiere

MEq
By MEq iunie 13, 2019 13:55

Deere și Joensuun Yrityskiinteistöt Oy, investiție de 20 mil. euro în dezvoltarea fabricii de utilaje forestiere

În ultimul deceniu, Deere & Company a investit peste 50 de milioane de euro în business-ul finlandez de utilaje forestiere. Ultima acțiune, ce vizează extinderea fabricii și creșterea capacității de productie, este cea mai mare investiție unică în fabrica din Joensuu din istoria companiei John Deere Forestry Oy. Implementarea investiției va începe în vara anului 2019 și va fi finalizată în 2021.

Investiția va îmbunătăți și extinde facilitățile de asamblare și testare ale fabricii din Joensuu și va crește, de asemenea, capacitatea de producție a componentelor. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 15 milioane de euro.

„Această extindere ne va ajuta să satisfacem mai bine cererea pe durata ciclurilor economice puternice. Noul spațiu va spori, de asemenea, siguranța ocupațională și satisfacția angajaților”, spune managerul fabricii, Janne Haapasalo. În urma extinderii, facilitățile de producție/logistică ale John Deere Forestry Oy se vor desfășura pe o suprafață totală de 3,2 ha.

John Deere Forestry Oy a vândut către orașul Joensuu un lot de teren aflat la est de actualul GreenPark. Joensuun Yrityskiinteistöt Oy va construi pe acel teren o nouă unitate, care va fi folosită de către John Deere Forestry Oy. Valoarea investiției este de aproximativ 5 milioane de euro, iar noua unitate va fi finalizată în iunie 2020. Extinderea GreenPark va centraliza funcțiile logistice ale fabricii din Joensuu și va îmbunătăți eficiența logistică.

„Colaborarea strânsă cu orașul Joensuu și cu Joensuun Yrityskiinteistöt Oy, care gestionează GreenPark, precum și dorința comună de a dezvolta afaceri în regiune au o importanță primordială pentru noi. Subcontractanții principali care operează în imediata vecinătate a fabricii sunt recunoscuți pentru creșterea eficienței operațiunilor noastre”, notează Haapasalo.

MEq
By MEq iunie 13, 2019 13:55

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION