De la confort la siguranță, toate avantajele grupate într-un singur produs

MEq
By MEq aprilie 3, 2019 18:37

De la confort la siguranță, toate avantajele grupate într-un singur produs

Faresin Industries prezintă modele avansate tehnologic, completând și modernizând gama sa de produse pentru construcții (Small range, Compact range, Middle range, Heavy-Duty range, Big range). Modelele au înălțimi de operare între 6 și 17 m, cu o capacitate maximă de încărcare de la 2,6 până la 7,0 t. Fiecare model poate fi setat în diferite configurații, cu diverse performanțe și opțiuni.

E-telehandler
În premieră mondială absolută pentru sectorul construcțiilor, Faresin Industries prezintă primul manipulator telescopic complet electric, care promite să pună capăt emisiilor de “noxe” și „zgomot”, deschizând calea pentru o nouă gamă de utilizări. După ani de cercetare, Centrul R&D Faresin Industries a dezvoltat inovatorul utilaj pe baza aceluiași șasiu al manipulatorului telescopic 6.26. Prin eliminarea emisiilor de noxe și reducerea semnificativă a nivelurilor de zgomot, noua mașina va îmbunătăți confortul lucrărilor în spații inchise, în centre istorice și în zonele dens populate și va duce siguranța la cel mai înalt nivel, permițând utilizarea mașinii în activități sau în perioade ale zilei în care zgomotul motoarelor termice este astăzi un factor limitator.

6.26 Clasic 52 – vizibilitate îmbunătățită (gama mică)
Manipulatorul telescopic 6.26 Classic 52 are acum o capotă a motorului nou proiectată ce disipează mai bine căldura generată de motor și, cel mai important, îmbunătățește vizibilitatea în punctele oarbe ale operatorului. A fost dezvoltată o capotă din ABS – un material plastic foarte rezistent care a dus la creșterea rezistenței capotei și o mai bună închidere.

8.40 VPSe 100 – economie de timp și combustibil (gama medie)
Pentru telehandlerul 8.40 VPSe 100, Centrul de Cercetare si Dezvoltare Faresin Industries s-a axat pe creșterea performanței de operare, cu economii semnificative de timp și combustibil, datorită unei mai bune utilizări a puterii hidraulice.
– Noul circuit cu senzor de sarcină (180 l/min la 250 de bari) garantează performanțe superioare la mișcările brațului, permițând utilizatorilor să realizeze mai multe activități simultan fără a pierde flexibilitatea și a crește consumul.
– Datorită supapei Ecofast care recuperează puterea hidraulică, mișcările de retur ale brațului sunt mai puțin solicitante pentru motor, permițându-i astfel să ofere o performanță mai mare pentru alte activități precum manipularea, ridicarea etc.
– Motorul a fost upgradat și respectă normele de emisii Stage IV/Tier 4 Final. Este un Deutz TCD 3.6 turbo cu 4 cilindri, cu o putere de 100 kW.
– Eficiența transmisiei a fost mărită, datorită noii generații de control electronic, mai precisă și mai eficientă, atingând 40 km/h.

9.60 HLS 74 – motor upgradat (gama grea)
Telehandlerul 9.60 HLS 74 din gama Heavy-Duty, un utilaj proiectat pentru utilizare în regim intens, a fost modernizat pentru:
– a se conforma normelor de emisii, prin introducerea noului motor Deutz TCD 3.6 de 74,4 kW, cu patru cilindri și turbocompresor, cu niveluri reduse de consum;
– a ușura manevrabilitatea, prin introducerea unei transmisii hidrostatice controlate electronic cu patru moduri de conducere diferite, tracțiune integrală, sistem de direcție cu 4 roți și 3 moduri de direcție;
– a ușura utilizarea intensivă – circuitul hidraulic a fost echipat cu o pompă cu senzor a sarcină de 152 L/min la 250 bari.

14.42 Classic 74 și 17.40 Classic 55: transmisie hidrostatică, manevrabilitate mai bună (gama mare)
Seria Big Range include modele capabile să atingă o înălțime maximă de 17 m și o capacitate de încărcare de până la 4,5 t. Modelul 17.40 poate fi echipat cu motoare de 55,4 kW Deutz Stage IIIB, ce garantează un consum redus, performanțe ridicate și o întreținere ușoară datorită dispunerii longitudinale și sistemului de post-tratare a gazelor de evacuare ce nu necesită AdBlue. Dacă e necesară o putere mai mare, se poate opta pentru un motor Stage IV de 74,4 kW.

Transmisia hidrostatică Bosch Rexroth ușureaza utilizarea și performanțele mașinii, atât în manevre de precizie, cât și în aplicații grele, precum utilizarea cupei, pentru care a fost introdus modul standard de încărcare. Utilajul standard include stabilizatoare frontale, nivelare laterală și cabină Queen, ce crește vizibilitatea și confortul operatorului. Opțiunile mai includ blocarea punții spate.

MEq
By MEq aprilie 3, 2019 18:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest