Dana a introdus o nouă transmisie grea pentru macarale de teren accidentat și tractoare pentru terminale

MEq
By MEq februarie 12, 2021 22:55

Dana a introdus o nouă transmisie grea pentru macarale de teren accidentat și tractoare pentru terminale

Dana Incorporated a introdus o nouă transmisie pentru macarale de teren accidentat cu capacități de ridicare între 75 si 100 de tone și pentru tractoare pentru terminale. Puntea directoare grea Spicer 246 și convertizorul de cuplu la distanță Spicer C3300 sunt oferite ca parte a unei soluții complete de transmisie pentru macaralele pe teren accidentat, care oferă performanțe premium prin capacitatea îmbunătățită de deplasare în pante și prin vitezele de deplasare, printr-o eficiență mai mare în teren, productivitate crescută și reducerea costurilor de operare.

„Pe măsură ce piața globală a construcțiilor își revine, cumpărătorii caută vehicule performante, care să ofere o productivitate și o eficiență excepționale”, a declarat Aziz Aghili, președintele Dana Off-Highway Drive and Motion Systems. „Capacitățile mari și în dezvoltare pe care le oferă Dana macaralelor pentru teren accidentat ne permit să anticipăm schimbările de pe piață și să colaborăm cu producătorii de echipamente originale (OEM), furnizându-le tehnologiile de transmisie necesare pentru a-și îmbunătăți competitivitatea.

Noua Spicer 246 heavy-duty
Noua punte directoare Spicer 246 Dana are un design de ax monolit și garnituri de înaltă etanșeizare, care asigură performanțe excepționale în cele mai severe condiții de operare. Dispune de geometrii de direcție optimizate pentru a minimiza deraparea, în timp ce designul unic al articulației universale cu angrenaje planetare exterioare oferă un cuplu de ieșire ridicat și o capacitate mare de frânare, cu rezistență redusă la viteze de deplasare.

Disponibilă în prezent pentru teste în teren (efectuate de OEM), puntea Spicer 246 poate fi adaptată și pentru utilizarea pe vehiculele de sol din aeroporturi, unde poate fi configurată cu frâne umede opționale.

Spicer C3300 cu convertizor de cuplu „remote”
Dana a dezvoltat noul convertizor de cuplu „remote” Spicer C3300 special pentru macaralele pentru teren accidentat. Este optimizat pentru motoare de până la 195 kW (260 hp) și poate face pereche bună cu transmisii „remote” Spicer. Dana este singurul producător din lume care furnizează un convertizor de cuplu „remote” cu trei pompe mari pentru echipamente.

Convertizorul de cuplu „remote” Spicer C3300 este disponibil cu un blocaj opțional care îmbunătățește eficiența, oferind în același timp un efort de frânare mai mare în timpul operării în pantă (la coborâre).
Disponibil acum, convertizorul de cuplu la distanță Spicer C3300 este deja utilizat în aplicații ale tractoarelor pentru terminale.

Portofoliu extins de transmisii si sisteme de mișcare pentru macarale
Dana deține o selecție largă și în continua dezvoltare de tehnologii de acționare și mișcare pentru producătorii de macarale pe șenile și pe roți.

La începutul acestui an, Dana a introdus o nouă serie de unități Spicer Torque-Hub pentru macarale pe șenile și alte vehicule mari cu șenile. Cu un cuplu nominal de la 80.000 până la 450.000 Nm, noile transmisii oferă configurații flexibile și rapoarte de transmisie care să satisfacă preferințele producătorilor de utilaje pe șenile și pe roți.

De asemenea, Dana oferă vinciuri Brevini de înaltă performanță pentru macarale și alte aplicații, cu capacități de ridicare de la 990 kg 30 tone. În plus, Dana susține funcțiile de lucru ale macaralelor cu o selecție largă de mecanisme Brevini, pompe hidraulice și motoare sau supape direcționale proporționale.

MEq
By MEq februarie 12, 2021 22:55

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION