DAF își extinde gama de produse pentru segmentul de construcții

MEq
By MEq aprilie 24, 2019 09:30

DAF își extinde gama de produse pentru segmentul de construcții

La începutul luniii aprilie 2019, DAF Trucks a prezentat în premieră la Malaga, Spania, noua gamă de camioane destinate segmentului de construcții și altor aplicații profesionale.

Pentru a raspunde cerințelor specifice ale operatorilor din sectorul construcțiilor, DAF Trucks își extinde gama de vehicule si include o serie de configurații noi ale vehiculului, inclusiv un tridem rigid 8×4 cu tandem cu dubla acționare și punte spate de direcție. DAF introduce, de asemenea, o punte față de 10 tone și o nouă axă de tracțiune complet imobilă de 7.5 tone. Noile evoluții subliniază ambiția DAF de a-și extinde prezența în segmentul profesional – în special în sectorul construcțiilor.

Axe noi
DAF dezvoltă și fabrică propriile axe încă din 1958. Prin urmare, aceste axe sunt perfect adaptate numeroaselor variante de șasiu pe care le oferă compania. Axele DAF se caracterizează prin nivelul ridicat de fiabilitate și durabilitate, frecare internă și greutate redusă – toate acestea conducând la costuri de operare scăzute și sarcini utile mari.

Gamă extinsă de șasiu
Pe lângă noua serie de osii, DAF adaugă și o serie de configurații de noi axe în gama sa.

Gama de axe extinsă
• Noua punte față de 10 tone
– Evită suprasolicitarea
– Pentru utilizarea cu macarale grele, direct în spatele cabinei

• Axă de tracțiune nouă, de 7,5 tone
– Carcasă de osii ultra-rigide,
– Greutate redusă
– Capacitate de încărcare statică de 26 de tone

Configurații noi pentru vehicule
• CF și XF 8×4 FAW tridem rigid cu osie de tracțiune dublă și direcționată
– Tracțiune maximă pentru funcționarea on/off road
– Încărcătură utilă brută de până la 27 de tone
– Manevrabilitate excelentă

• CF 10×4 rigid tandem cu dublă acționare
– Șasiu de basculantă pentru utilizare intensă
– Conversia de către Estepe
– MMTA de 49 de tone
– Sarcină utilă netă de aproximativ 30 de tone

• 8×2 rigid, cu două osii frontale direcționate și o axă de tracțiune, acum disponibilă și pentru XF
– MMTA de 37 de tone

Cap tractor XF 8×4 FTM pentru transporturi excepționale
• Greutăți combinate de până la 120 de tone
• MMTA tehnic de 41 de tone

Serviciile DAF oferă operatorilor din sectorul construcțiilor o eficiență maximă a transportului
„2018 a fost un an istoric pentru DAF”, a spus Richard Zink, director de marketing și vânzări și membru al Consiliului de administrație al DAF Trucks. „Am încheiat anul ca fiind cel de-al doilea mare brand de camioane din Europa cu o cotă de piață de 16,6% în clasa grea. Am fost lider de piață în nu mai puțin de șapte țări, au produs un număr record de 67.000 de camioane și am fost din nou cel mai mare brand de import din Germania (cea mai mare piață de camioane din Europa). În plus, DAF a fost liderul incontestabil în segmentul cap-tractor din Europa”, a adăugat el.

Compania are planuri de creștere. „Acesta este motivul pentru care intenționăm să devenim un competitor și mai important în segmentul vehiculelor de construcții”, a continuat Zink. „Acesta este un segment cu un potențial de creștere considerabil pentru DAF. Oferim o gamă largă de șasiu și axe robuste, transmisii eficiente și cabine confortabile. DAF oferă cel mai bun camion pentru fiecare aplicație.”

MEq
By MEq aprilie 24, 2019 09:30

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest