Scania și Navistar vor colabora pentru furnizarea de vehicule și servicii către sectorul minier canadian

MEq
By MEq octombrie 28, 2019 22:40

Scania și Navistar vor colabora pentru furnizarea de vehicule și servicii către sectorul minier canadian

Scania și Navistar analizează o relație reciproc avantajoasă de cooperare pentru furnizarea de vehicule și servicii destinate operațiunilor miniere de pe piața canadiană. Cele două părți intenționează să introducă un număr limitat de camioane grele off-road Scania pentru a fi testate în condiții reale de către anumiți operatori.

Cooperarea presupune utilizarea cunoștințelor Scania în materie de vehicule miniere, servicii de consultanță și sprijin operațional în combinație cu rețeaua de distribuitori, de servicii post-vânzare și service a Navistar. Scopul este acela de a oferi asistență de top clienților mondiali din sectorul minier și camioanelor destinate transportului greu, transportului de mărfuri generale, livrării de combustibil sau apă și transportului de personal.

Scania are un istoric dovedit în furnizarea de produse performante și soluții pentru operațiuni miniere. Peste 10.000 de camioane grele Scania lucrează deja în operațiuni miniere, în diferite părți ale globului precum America de Sud și Asia.

„Camioanele și serviciile noastre împreună cu rețeaua internațională de vânzări și service de camioane Navistar au potențialul de a face din cooperarea noastră un câștig pentru operatorii minieri canadieni”, spune Alexander Vlaskamp, Senior Vice President and Head of Trucks la Scania.

„Cererea de pe piața minieră se schimbă”, a declarat Persio Lisboa, vicepreședinte executiv și COO la Navistar. „Companiile explorează noi soluții mai durabile care să îmbunătățească flexibilitatea șantierului, să crească timpii de funcționare și să reducă costurile totale de operare. Colaborarea cu Scania ne va ajuta să atingem rapid anvergura necesară pentru abordarea acestui segment de piață unic, cu soluții complete și puternice.”

Ambele părți vor solicita aprobarea de reglementare prin intermediul agențiilor competente din Canada pentru a putea livra camioanele Scania. Cooperarea se bazează pe alianța strategică existentă între TRATON SE și Navistar, inițiată în 2016 și dezvoltată treptat de atunci. Navistar International Corporation produce camioane comerciale sub marca International pentru piața nord-americană.

MEq
By MEq octombrie 28, 2019 22:40

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION