Compact și flexibil: noul tocător Doppstadt AK 315 este acum disponibil

MEq
By MEq februarie 5, 2020 12:17

Compact și flexibil: noul tocător Doppstadt AK 315 este acum disponibil

Versatil, flexibil și compatibil cu diferite soluții personalizate – acesta este noul Doppstadt AK 315, un tocător de mărunțire cu echipament îmbunătățit.

Centrele de reciclare, stațiile de compost și unitățile de servicii agricole reprezintă targetul exact al noului tocător de mărunțire AK 315. Cel mai mic model de tocător din seria AK este potrivit pentru aproape toate tipurile de aplicații de mărunțire, în centrele de mici dimensiuni. Iar materialele pentru care se pretează sunt: lemnul, paleții din lemn, deșeurile menajere, deșeurile de grădină și parcuri, resturi organice (bio), crengi, rădăcini și bușteni tocați și combustibili derivați din deșeuri.

Acum, puterea de acționare mai mare a lui AK 315 este convingătoare. Noul motor MTU 6R1000 cu o putere de 230 kW are un cuplu ridicat și un consum redus de combustibil, respectând totodată ultimul standard de emisii de evacuare Stage V. În plus, întregul sistem de evacuare este construit acum din oțel inoxidabil, Doppstadt demonstrând prin aceasta că durabilitatea este prioritate ei.

Câteva beneficii la o primă vedere:
– Motor și sistem de evacuare de generație nouă;
– Alimentare optimă cu material de procesat;
– Rezistent la pătrunderea obiectelor străine datorită ciocanelor basculabile;
– Tocare continuă datorită sistemului de detectare a cantității de material alimentat;
– Timp scurt de configurare și accesibilitate maximă prin coborârea opțională a benzii transportoare spate;
– Capabilități mari de diagnosticare și control prin intemediul sistemului telematic.

Înălțimea de descărcare de peste 3,50 m face ca transferul materialului către mașinile sau containerele de transport să fie acum și mai ușor. Tocătorul AK 315 poate fi combinat cu alte produse din gama Doppstadt, precum tocătoare primare sau ciururi rotative.

MEq
By MEq februarie 5, 2020 12:17

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION