Commando DC300Ri: o nouă foreză multifuncțională Sandvik pentru diverse aplicații în construcții

MEq
By MEq octombrie 21, 2019 13:46

Commando DC300Ri: o nouă foreză multifuncțională Sandvik pentru diverse aplicații în construcții

Sandvik Mining and Rock Technology a lansat o nouă foreză cu ciocan de percuție de suprafață. Versatilul model Commando DC300Ri este ideal în aplicații de foraj și împușcare, fiind potrivit pentru diferite aplicații în construcții.

Noua foreză Commando DC300Ri este un utilaj pe roți, controlat prin telecomandă, cu ciocan de percuție de suprafață, ce oferă o gamă largă de dimensiuni a găurilor forate (de la 38 la 64 mm) folosind prăjini R28, R32 și T35 MF. Utilajul are tracțiune integrală, ce garantează o mobilitate excelentă și stabilitate în terenuri dificile. Împreună cu o nouă structură a brațului și o sapă de rocă HL300, noua foreză oferă o productivitate ridicată și costuri de exploatare scăzute în medii dificile.

Noul model Commando DC300Ri este extrem de mobil și agil. Dispune de patru motoare puternice cu o forță maximă de 43 kN. Roțile din cauciuc oscilante ±10 grade contribuie la o manevrabilitate excelentă. Structura brațului complet nouă, reanforsată, cu o rază extinsă asigură cu o acoperire cu 20% mai mare a suprafeței (în comparație cu modelele anterioare), egală cu 12 m². Cu o capacitate a aerului de 3,0 m³/min, foreza permite o adâncime mai mare a găurii, cu diametre mai mari.

Dotată cu cel mai avansat sistem de control de forare iTorque disponibil în clasa ei de dimensiuni, foreza Commando DC300Ri este un model de top în ceea ce privește performanțele de foraj. Sistemul inteligent de control al compresorului și noul motor CAT 3.6 de 74,4 kW Tier 4F / Stage V contribuie la eficiența consumului de combustibil; este cu până la 30% mai eficientă în comparație cu modelele anterioare din aceeași clasă de dimensiuni.

Commando DC300Ri urmează același design modular ca și alte foreze de suprafață Sandvik mai mici de nouă generație. Această configurație logică asigură un timp ridicat de disponibilitate, cu puncte de service ușor accesibile, diagnosticare la bord și dimensiuni mici de transport. Cu o înălțime de doar 2,85 m, transportul forezei se face ușor și rapid de la un șantier la altul pe un camion mic sau chiar o remorcă.

Gama largă de aplicații specifice fac din Commando DC300Ri o foreză polivalentă. Se potrivește în diferite lucrări de construcții civile, precum șantiere rutiere și feroviare, șanturi, canalizare și diferite lucrări de fundații.

Pentru dimensiuni mai mici ale găurilor, Commando DC300Ri se potrivește perfect aplicațiilor de săpare de tuneluri. Rotirea hidraulică a brațului este o cerință obligatorie pentru înfigerea bolțurilor și a țevilor de injecție, iar sistemul opțional de adăugare a unei prăjini oferă flexibilitate și siguranță. O opțiune specială de ajustare rapidă pentru lucrări în tuneluri permite forezei să țină pasul cu celelalte utilaje mai rapide în subteran. Opțiunile suplimentare pentru lucrări în tuneluri includ un sistem de purificare de gazelor de evacuare (pentru motorul Tier 3), jet de apă și lumini puternice cu led. În plus, noul Commando DC300Ri poate fi echipat cu mai multe opțiuni inteligente pentru a se potrivi nevoilor specifice, printre care auto-aliniere, monitorizare la distanță SanRemo și Remote Screen.

MEq
By MEq octombrie 21, 2019 13:46

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION