Comansa prezintă noua macara turn flat-top de mare capacitate 21LC1400

MEq
By MEq octombrie 31, 2019 22:21

Comansa prezintă noua macara turn flat-top de mare capacitate 21LC1400

Producătorul de macarale turn Comansa anunță adăugarea noului model 21LC1400 în gama sa de macarale Flat-Top de mare capacitate. Macaraua e disponibilă începând din septembrie 2019, fiind anunțată încă din primăvară, cu ocazia expoziției Bauma 2019.

Modelul 21LC1400 este de așteptat să fie utilizat în principal în proiecte de infrastructură și PPVC (Prefabricated Prefinished Volumetric Construction), însă va putea oferi performanțe sporite și în orice alt proiect ce implică ridicarea sarcinilor foarte grele, precum șantiere navale, miniere și alte sectoare industriale.

La fel ca cele mai recente modele din gama 21LC, macaraua turn 21LC1400 vine cu un design modular al contrabrțului pentru a reduce semnificativ raza de operare pe șantierele mici. Noul cărucior foarte compact a fost, de asemenea, proiectat pentru 21LC1400 în locul sistemului de cărucior ”single-double”, standard pe celelalte modele, deoarece această nouă macara va lucra mai ales în proiecte în care capacitatea maximă de ridicare este necesară pentru aproape fiecare operație.

Acest model are un braț standard de 85 m, ce poate fi extins până la 90 m, dar și un nou sistem (cușcă) de autoridicare, conceput ca o extensie a gamei ce include cele mai recente actualizări de cuști de autoridicare disponibile anterior doar pentru macarale mai mici.

În plus, Comansa anunță și adăugarea sistemului „Quick Set”, expus la Bauma München: un sistem electronic de limitare care reduce timpul de configurare a macararelor de la 3 ore la 45 de minute. Această tehnologie va reduce, de asemenea, personalul necesar în timpul acestei operațiuni.

Acest model este echipat standard cu noua cabină CUBE. Expusă pentru prima dată la finele anului 2017, cabina are un design inovator și oferă utilizatorului o experiență complet reactualizată – un spațiu amplu și confort deosebit, productivitate și caracteristici noi.

MEq
By MEq octombrie 31, 2019 22:21

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION