Colaborare Sandvik – Steelwrist | Ciocanele hidraulice Rammer vor avea adaptoare Open-S

MEq
By MEq iulie 15, 2021 20:49

Colaborare Sandvik – Steelwrist | Ciocanele hidraulice Rammer vor avea adaptoare Open-S

Sandvik și Steelwrist vor colabora la nivel de adaptoare complet automate pentru ciocanele hidraulice Rammer. Întrucât cererea globală pentru sisteme de cuplare complet automate vede o creștere rapidă, Sandvik va oferi ciocanelor hidraulice Rammer plăci adaptoare tip Steelwrist SQ direct din fabrică. Acestea vor fi conforme cu standardul global Open-S.

Sandvik este un furnizor mondial de utilaje, unelte de lucru, servicii și soluții tehnice pentru industria minieră și excavare, în industria construcțiilor. Sandvik oferă o gamă completă de unelte de lucru pentru demolare sub marca Rammer. Binecunoscutele ciocane hidraulice Rammer sunt echipamente hidraulice puternice, productive și durabile, potrivite pentru excavatoare cu mase operaționale de la 0,6 până la 120 t.

Ținta cooperării dintre cele două companii este creșterea productivității și reducerea timpilor de nefuncționare pentru utilizatorii finali, întrucât interfața dintre ciocanul hidraulic și placa adaptor poate fi optimizată pentru performanță și compatibilitate.

Sistemul SQ Auto Connection Steelwrist este apreciat de clienți în principal pentru siguranța sporită și capacitatea de a schimba uneltele de lucru hidraulice în doar câteva secunde, fără ca operatorii să fie nevoiți să iasă din cabină. Produsele Steelwrist SQ respectă standardul industrial global Open-S pentru cuple complet automate.

„Produsele Steelwrist SQ împreună cu ciocanele hidraulice Rammer creează o combinație perfectă. Tehnologia noastră QPlus permite debituri hidraulice mai mari cu mai puține pierderi de presiune decât alte sisteme de pe piață. Beneficiile produselor Steelwrist și Sandvik combinate vor fi, cu siguranță, apreciate de clienții noștri”, a spus Toni Ylitalo, responsabil pentru linia de produse SQ.

MEq
By MEq iulie 15, 2021 20:49

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION