Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, în România

MEq
By MEq decembrie 2, 2019 13:44

Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, în România

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunţă atingerea unui nou record: un total de 1.000 de camioane Ford Trucks livrate de companie, de la lansarea operațiunilor în România. Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks în topul 3 al brandurilor prezente pe piața locală a transporturilor, prin numărul de vehicule vândute în România, până la finalul anului 2021, și să își crească vânzările în anul 2020.

Acest obiectiv ambițios este în conformitate cu angajamentul companiei Cefin Trucks de a livra vehiculul cu numărul 2.000 în jumătate din timpul alocat livrării primelor 1.000 de unități: 15 luni. Pentru a susține acest plan ambițios, Cefin Trucks investește puternic în operațiunile sale de vânzare, odată cu dezvoltarea accelerată pe care Ford Trucks o realizează în prezent, în Europa de Est și de Vest.

“Suntem încântați de acest rezultat și foarte recunoscători tuturor clienților noștri care au făcut acest lucru posibil. Muncim foarte mult pentru a ne asigura că oferim cea mai competitivă și mai valoroasă ofertă pentru a satisface toate cerințele clienților noștri, în ceea ce privește vânzarea, post-vânzarea, finanțarea, comercializarea și service-ul buy-back. Evoluția rapidă a Ford Trucks în România confirmă toate acestea: suntem lider de piață în segmentul Construcțiilor și al Vehiculelor Municipale, iar acum intenționăm să dezvoltăm și segmentul de cap-tractor“, a spus Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

“De asemenea, suntem recunoscători Ford Trucks pentru că oferim un produs extrem de performant în condiții comerciale competitive și așteptăm cu nerăbdare să ne extindem cota de piață în România, pentru a fi printre primii trei jucători în următoarele 24 de luni și pentru a continua să accelerăm vânzările. Condițiile actuale ale pieței vor face ca produsul Ford Trucks să fie și mai atractiv, având în vedere avantajul competitiv general“, a adăugat S. Albarosa.

Selim Yazici, Directorul Ford Trucks pe Regiunea Europa Centrală și de Est, a declarat că vor continua creșterea rapidă avută în anul 2019. „Am reușit să atingem cota de piață de peste 8% cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, Cefin Trucks, pentru clienții noștri, prin soluțiile de vânzare, post-vânzare, tranzacționare și finanțare în România. Suntem mândri să fim lider de piață pe segmentul construcții și vehicule speciale și ne vom menține acest loc. Există o tendință promițătoare de creștere și în segmentul de cap-tractor, care este cea mai mare divizie din România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest segment, ajungând la o cotă de piață de 12%.”

Selim Yazici a menționat, de asemenea, extinderea rețelei Ford Trucks în Europa de Vest, eforturile continue din vânzări și dezvoltarea rețelei de post-vânzări. „Suntem încrezători că vom avea succes pe piețele din Europa Centrală, precum și pe cele noi din Europa de Vest. Considerăm că realizările noastre sunt strâns legate de nivelul ridicat al calității serviciilor din vânzări, post-vânzări și piese de schimb, pe care le oferim în întreaga rețea. Suntem, de asemenea, conștienți de faptul că este important să îi sprijinim pe șoferii Ford Trucks pe parcursul călătoriilor. Avem distribuitorii noștri alocați în Spania, Portugalia și Italia și vom crește rețeaua noastră din Vestul Europei și activitățile de dezvoltare a dealerilor, în anul 2020 și pe mai departe.”

“De asemenea, avem un acord încheiat cu TIP, pentru a oferi servicii post-vânzare clienților noștri. Rețeaua noastră de servicii acoperă toate rutele principale de transport din Europa de Vest, inclusiv Germania, Franța, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Belgia, Austria și Marea Britanie”, a adăugat Selim Yazici.

Ford Trucks – evoluţie accelerată pe piaţa românească
Luna mai 2017 a marcat o etapă importantă în evoluţia companiei, prin lansarea oficială și inaugurarea sediului Cefin Trucks, la finalul procesului de rebranding. În primul an de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 157 de unităţi (1% pe segmentul de transport, 17% pe segmentul de construcţii și 7% pe segmentul de vehicule specializate), cu o cotă de 2,36%. În al doilea an, compania și-a îndeplinit și depășit obiectivul stabilit, surclasând deja, în semestrul secund, doi competitori cu o prezenţă tradiţională pe piaţă. Numărul unităţilor vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piaţă la 5%.

Vânzările au crescut și mai mult în 2019, cu peste 570 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%. Datorită lansării F-MAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul internațional, Cefin Trucks intenționează să-și consolideze poziția de lider pe segmentul construcții și vehicule municipale și să-și crească substanțial vânzările de vehicule rutiere internaționale în 2020.

Rețea națională de vânzări și service
Cefin Trucks oferă clienților săi un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin centrele sale din București, Brașov, Deva și Arad, dar și prin rețeaua sa de parteneri de servicii, în Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj, plănuind deschiderea a trei noi locații de post-vânzare în 2019.

Cefin Trucks este lider de piață în comerțul de camioane rulate și, astfel, le poate acorda clienților săi prețuri de cumpărare și tranzacții foarte competitive în ceea ce privește valoarea adăugată serviciilor financiare venite odată cu vânzarea de camioane noi. Toate vehiculele Ford Trucks livrate în România sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat.
Echipa de vânzări Cefin Trucks a crescut în mod constant, de la 10 angajați în 2017 până la 23 în momentul de față, oferind acum o acoperire teritorială completă, distribuită într-o rețea de 12 birouri de vânzări și 12 centre de service autorizate.

MEq
By MEq decembrie 2, 2019 13:44

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION