Caterpillar achiziționează compania de soluții tehnologice autonome Marble Robot

MEq
By MEq iunie 25, 2020 23:04

Caterpillar achiziționează compania de soluții tehnologice autonome Marble Robot

Caterpillar Inc. a anunțat achiziția companiei californiene Marble Robot, Inc., specializată în dezvoltarea de soluții tehnologice robotizate autonome. Tranzacția face parte din strategia de automatizare și autonomie a Caterpillar și demonstrează angajamentul său pentru viitoarea generație de soluții pentru șantiere. Ca lider în domeniul soluțiilor autonome în segmentul exploatărilor miniere, Caterpillar intenționează să valorifice expertiza profundă a noii echipe pentru a aduce soluții scalabile care să răspundă nevoilor în schimbare în construcții, cariere, sectorul industrial și cel al deșeurilor.

Noua echipă este alcătuită din specialiști în domeniul roboticii, cu experiență în această industrie. Caterpillar intenționează să valorifice tehnologia autonomă complet integrată – incluzând aici percepție, localizare și planificare – pentru a continua să ofere clienților săi soluții inteligente, sigure, mai productive și rentabile economic.

„Suntem încântați să ne alăturăm echipei de tehnologii autonome de la Caterpillar”, a declarat Kevin Peterson, fost CEO al Marble, actualment inginer de tehnologie la Caterpillar. „La începutul carierei mele, am avut privilegiul de a lucra cu cei de la Caterpillar, la Carnegie Mellon, unde ei au sponsorizat dezvoltarea primei generații de software pentru vehicule autoconduse. Acum, odată cu achiziția echipei Marble, vom conduce împreună următoarea generație de soluții autonome pentru clienții Caterpillar în industriile de construcții, minieră și a managementului deșeurilor.”

Caterpillar este bine poziționată în dezvoltarea de servicii bazate pe o gamă extinsă de utilaje conectate, tehnologii remarcabile de teren și zeci de ani de expertiză în produse, servicii și aplicații. Compania va continua să investească în tehnologii în dezvoltare, precum cele de automatizare și autonomie, pentru a aduce soluții inovatoare care să răspundă provocărilor din industriile în care e activă.

„Clienții noștri au nevoie de cele mai bune soluții pentru a gestiona un șantier eficient, cu o productivitate îmbunătățită a operatorului, costuri de operare mai mici și o eficiență mai mare adusă de soluțiile autonome”, a declarat Karl Weiss, director tehnologic Caterpillar. „De aceea continuăm să investim în domeniile automatizării, autonomiei și controlului de la distanță.”

MEq
By MEq iunie 25, 2020 23:04

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION