Case lansează platforma telematică SiteWatch cu un nou design, un nou afișaj și o navigare simplă

MEq
By MEq iulie 28, 2020 23:11

Case lansează platforma telematică SiteWatch cu un nou design, un nou afișaj și o navigare simplă

Case Construction Equipment lansează următoarea generație a platformei sale telematice SiteWatch, ce include un afișaj cu totul nou, o navigare mai intuitivă și noi secțiuni de prezentare ce evidențiază cele mai importante informații, fără ca utilizatorul să fie nevoit să caute intens datele respective.

Case SiteWatch este o opțiune disponibilă pentru comandă din fabrică pentru toate utilajele Case. Pentru platforma aftermarket SiteWatch, noua versiune este disponibilă pentru instalare ulterioară cu un plan de abonare de la 1 la 5 ani.
SiteWatch respectă standardul 2.0 pentru sisteme telematice al Asociației Profesioniștilor în Managementul Utilajelor (AEMP), care garanteză că soluția este compatibilă cu flotele mixte.

„Noua platformă telematică SiteWatch de la Case prezintă utilizatorilor un nivel ridicat de date esențiale pe un afișaj foarte clar și intuitiv, indiferent dacă vă aflați la birou sau folosiți tableta dvs. pe teren”, spune Marnix Korpershoek, Construction Equipment Digital Precision Solutions and Telematics Sales & Support Manager Europe, CNH Industrial.

Noul afișaj prezintă un meniu orizontal ușor de citit în partea de sus a ecranului, deasupra a cinci widget-uri (piese) care se concentrează pe informațiile de operare de bază, precum un rezumat al utilajului, căutarea utilajelor, rapoarte privind nivelul de combustibil și statusul de alarmă. Un meniu care se derulează ușor face ca rapoartele principale și prezentările generale ale flotei și întreținerii să fie doar la un clic distanță. Alertele pentru perimetru (geofence), alarmele și codurile de eroare sunt, de asemenea, vizibile imediat pe tabloul de bord.

Sistemul telematic SiteWatch vine în sprijinul flotelor de toate dimensiunile pentru ca acestea să funcționeze mai eficient în mai multe moduri, incluâznd:
• Managementul simplificat al flotei: Întotdeauna vei ști unde se află fiecare utilaj, care este statusul de funcționare și dacă se impun lucrări de întreținere sau service.
• Înțelegerea modului de folosire a utilajelor: Posibilitatea de a ști când și cum este folosit utilajul îți poate îmbunătăți rentabilitatea / costul total de proprietate pentru utilajele pe care deja le deții și te poate ajuta să iei decizii mai informate de cumpărare / închiriere a utilajelor.
• Analiza volumului de muncă și a productivității: Sistemul telematic oferă managerilor de flote și proprietarilor o perspectivă excelentă asupra modului de operare a utilajelor, dar și dacă, în cadrul fiecărui proiect, utilajul și echipajul sunt rentabile.
• Alerte / alarme în timp real: E timpul pentru un schimb de ulei? Motorul funcționează în afara parametrilor de operare preferați? Managerii de flote și proprietarii primesc alerte în timp real pentru a li se aduce la cunoștință condițiile utilajului care necesită atenție.
• Asociere cu dealerul pentru întreținerea preventivă: Puteți acorda reprezentantului dvs. Case acces la datele telematice, pentru a colabora mai proactiv în ceea ce privește întreținerea preventivă și planificată.
• Siguranța utilajelor: Sistemul telematic ajută la localizarea utilajelor furate – care, dacă sunt recuperate și returnate de către autorități, sunt mult mai puțin costisitoare decât costurile de nefuncționare și de înlocuire.

Acestea sunt doar câteva moduri prin care noua platformă telematică SiteWatch de la Case vă poate ajuta să îmbunătățiți funcționarea utilajului. Pentru mai multe informații, contactați reprezentantul local Case CE sau accesați site-ul www.CaseCE.com/emea/en-eu/solutions/SiteWatch.

MEq
By MEq iulie 28, 2020 23:11

ADVERTISING

Twitter M. Equipment

ARCHIVE

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31