Case Construction Equipment vinde primul său excavator cu motor Stage V în Europa

MEq
By MEq iunie 24, 2019 16:54

Case Construction Equipment vinde primul său excavator cu motor Stage V în Europa

După introducerea noilor standarde de emisii la începutul acestui an, Case Construction Equipment anunță vânzarea primului excavator cu motor Stage V pe piața europeană. Utilajul, un Case CX90D, a fost vândut de dealerul Dennis Barnfield către Civils & Construction Solutions, pentru a fi utilizat în lucrările companiei de construcții de drumuri și canalizare. Primul șantier în care excavatorul a fost implicat este un proiect imobiliar din Cheshire, în nord-vestul Angliei.

„De la proiect până la finalizare, întregul proces cu dealerul Dennis Barnfield și Case a fost fantastic”, a declarat Phil Barnes, Managing Director, Civils & Construction Solutions. „Folosim utilaje Case de 27 de ani și ne-am bucurat să adăugăm în flota noastră un model CX90D – al patrulea utilaj nou în ultimele 12 luni. Suntem mândri să deținem primul utilaj Case cu motor Stage V vândut în Europa. Colaborarea și suportul tuturor celor implicați au făcut rapidă și ușoară adaptarea la noile norme pentru motoare, lucru pe care toți l-am apreciat cu adevărat”, adaugă el.

„Întotdeauna este un sentiment minunat să poți oferi unui client o premieră europeană. Suntem foarte multumiți de cât de ușor au decurs vânzarea și livrarea, și ne bucură faptul că utilajul este deja în acțiune pe un șantier de construcții”, a declarat Kevin Johnson, Area Sales Manager, Dennis Barnfield.

Introducerea motoarelor Stage V în gama europeană de utilaje Case a fost dictată de noul standard european pentru emisii, intrat în vigoare în ianuarie 2019. Odată implementat, standardul impune o nouă limită pentru numărul de particule (PN) și o limită redusă pentru particulele (PM) din emisiile provenite de la orice utilaj mobil non-road cu puteri sub 56 kW. Utilajele mai mari vor trebui să se conformeze legislației Stage V începând cu anul viitor.

„Motorul Yanmar Stage V folosit pe excavatorul CX90D este cel mai puternic din acest segment. Pe lângă îndeplinirea cerințelor standardului actual, oferim și o putere cu 20% mai mare, cu o reducere a consumului de combustibil cu 4,5%. Aceasta înseamnă că putem oferi clienților noștri motoare Stage V fără compromis. Întotdeauna punem operatorii pe primul loc atunci când efectuăm modificări pe utilajele noastre. Noul motor continuă să ofere, în clasa sa, cele mai bune niveluri de zgomot în cabină, de doar 69 dB în timpul funcționării. În același timp, filtrul de particule diesel, necesar pentru a îndeplini noile standarde europene privind emisiile, se autocurăță, ceea ce înseamnă că întreținerea lui are un impact zero asupra timpului de lucru zilnic al operatorului”, a explicat Sandro Vitale, director de produs General Construction, Case Construction Equipment Europe.

„Acest utilaj este doar primul dintre excavatoarele noastre Stage V lansate în Europa. Este încurajator să auzi despre o vânzare atât de rapidă și importantă a unui dealer și, deopotrivă, client prețios”, a conchis Anthony Holmlund Bouvie, Business Director pentru Europa de Nord, Case Construction Equipment.

MEq
By MEq iunie 24, 2019 16:54

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest