Capete de recoltare Ponsse – pentru condiții dure de exploatare

MEq
By MEq iunie 15, 2019 01:55

Capete de recoltare Ponsse – pentru condiții dure de exploatare

Ponsse are o istorie lungă în fabricarea capetelor de recoltare forestieră. Primul cap de recoltare Ponsse a fost fabricat la Vieremä, în 1986. Aceste echipamente sunt concepute pentru a rezista în cele mai dificile condiții de exploatare, caracterizându-se printr-o structură simplă și solidă, care le permite să fie utilizate în diferite aplicații de recoltare, de la harvestere pe roți până la excavatoare forestiere pe șenile.

Fiecare model de cap de recoltare este proiectat pentru a oferi eficiență, durabilitate și ușurință în utilizare. Ele trebuie să reziste în condiții extreme, lucrând cu exactitate și ușurință, fără a afecta suprafața trunchiului.

Toate capetele de recoltare Ponsse sunt fabricate și proiectate la fabrica Ponsse din Vieremä. Procesul de proiectare este cuprinzător și acoperă, în afara componentelor mecanice, și comenzile de operare și software-ul. Procesul de fabricație este foarte automatizat pentru a asigura o calitate superioară și o precizie de măsurare.

Cadrele capetelor de recoltare sunt prelucrate dintr-o singură piesă în urma procesului de sudare, garantând cea mai înaltă calitate. Furtunurile rezistente și cuțitele alcătuiesc o parte importantă a fiabilității întregului ansamblu. Gama Ponsse include 9 capete de recoltare pentru diferite condiții, de la rărituri până la procesare și tăieri de regenerare.

Caracteristicile de bază ale produselor, la toate modelele, includ role de antrenare puternice și un ansamblu de tăiere rapid și eficient. Capetele de recoltare pot fi ajustate în funcție de arborii recoltați și de utilajul de bază folosit, asigurând o operare lină și o durată lungă de viață. Capacitatea lor puternică de apucare a trunchiului și sistemul de măsurare le asigură o precizie excelentă.

1) Ponsse H5 este un cap de recoltare multifuncțional, special adaptat pentru rărituri (tăieri secundare) eficiente.
2) Ponsse H6 este considerat cel mai bun cap de recoltare multifuncțional pe piață. Este potrivit pentru o varietate de utilizări, de la rărituri până la tăieri de regenerare.
3) Ponsse H7 este un cap de recoltare compact, robust și puternic, pentru tăieri de regenerare și lucrări târzii de rărituri.

4) Ponsse H8 este un cap de recoltare robust și puternic, pentru o lucrări solicitante cu arbori de mari dimensiuni. Prinderea puternică și geometria excelentă, împreună cu tăierea eficientă, permit o productivitate ridicată. Este disponibil și cu ferăstrău poziționat în partea de sus.
5) Ponsse H10 este cel mai mare cap de recoltare din gamă, potrivit pentru procesarea arborilor cu diametru mare. Cu o structură foarte robustă, modelul H10 este proiectat pentru utilaje pe șenile de peste 25 de tone. În ciuda dimensiunilor sale, H10 este potrivit nu numai pentru procesare, ci și pentru tăiere.
6) Ponsse H7 Euca este proiectat pentru procesarea și decojirea arborilor de eucalipt. Datorită geometriei sale excelente, H7 Euca lucrează bine cu arbori mari. Este potrivit atât pentru utilaje pe roți, cât și pe șenile.

7) Ponsse H77 Euca este un cap de recoltare eficient și durabil pentru procesarea arborilor mai mici de eucalipt. H77euca are role de alimentare pe latural, permițând decojirea foarte eficientă. La nevoie, H77 Euca poate fi echipat pentru recoltare obișnuită. Este potrivit atât pentru utilaje pe roți, cât și pe șenile.
8) Ponsse H7HD este un cap de recoltare foarte robust, destinat în principal harvesterelor de mari dimensiuni pe roți și excavatoarelor forestiere pe șenile. Structura are la bază popularul model H7, însă a fost consolidată pentru condițiile speciale de operare ale excavatoarelor pe șenile.
9) Ponsse H8HD este un cap de recoltare robust, cu putere mare și o geometrie excelentă pentru condiții de exploatare exigente. H8HD este proiectat pentru utilizare pe utilaje mari pe șenile, cu un sistem hidraulic puternic. Este disponibil și cu un ferăstrău de top.

MEq
By MEq iunie 15, 2019 01:55

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION