Cabină, motor și funcții noi pentru Tigercat 220E

MEq
By MEq iunie 25, 2020 23:49

Cabină, motor și funcții noi pentru Tigercat 220E

Recent, Tigercat a adus îmbunătățiri notabile celui mai mic model din gama sa de utilaje forestiere de încărcare/manipulare, 220E, printre care o cabină modernizată și un motor upgradat Tigercat FPT.

Pentru a se încadra în standardele de emisii Tier 2 și Tier 4, modelul ușor 220E poate fi echipat cu două versiuni de motorizare, fie un Tigercat FPT N45 (Tier 4F), fie un Tigercat FPT N67 (Tier 2), cu o putere de 125 kW (168 hp).
Postul operatorului, complet reproiectat, dispune de un sistem de control al climei îmbunătățit semnificativ, împreună cu o serie de funcții suplimentare care cresc confortul interior.

Noul scaun cu suspensie este mai lat și dotat standard cu funcție de încălzire și ventilare. Acesta are o reglare îmbunătățită, iar multe dintre comutatoarele frecvent utilizate au fost repoziționate pe joystick-ul montat pe cotieră, pentru o ergonomie sporită. Sistemul de climatizare este și el îmbunătățit și au fost adăugate parasolare pentru parbriz și luminator. Nivelurile de zgomot în cabină sunt acum mai reduse, iar noul sistem de sunet cu Bluetooth permite apeluri hands-free.

Noua pompă principală și furtunurile mai mari ale cilindrilor de braț asigură mișcări mai rapide. Dispunerea componentelor hidraulice rămâne neschimbată, supapele hidraulice fiind ușor accesibile. Sistemul electric updatat include senzori de presiune hidraulici care pot fi monitorizați de pe afișajul din cabină. Iar pentru îmbunătățirea economiei de combustibil, motorul are o funcție automată de ralanti.

MEq
By MEq iunie 25, 2020 23:49

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION