Cabina Future a noului harvester Ponsse Scorpion, distinsă cu premiul pentru design Red Dot

MEq
By MEq aprilie 12, 2021 16:19

Cabina Future a noului harvester Ponsse Scorpion, distinsă cu premiul pentru design Red Dot

Noua Future Cab de pe harvesterul Ponsse Scorpion, lansat anul acesta în februarie, a câștigat premiul pentru design de produs în competiția Red Dot, renumită la nivel internațional. Premiul în cauză a fost Best of the Best, în categoria Product Design, acordat pentru designul inovator al cabinei. Este cea mai înaltă recunoaștere care poate fi obținută în această competiție, acordată celor mai bune produse din diferitele categorii.

În februarie, Ponsse a introdus pe piață gama modernizată de harvestere Scorpion, noile utilaje aliniindu-se cerințelor actuale din exploatările forestiere. Printre caracteristicile modelului Scorpion se află vizibilitatea și manevrabilitatea sa excelentă. Una dintre cele mai proeminente modificări este noul parbriz dintr-o singură piesă, care se extinde până la plafonul cabinei, oferind o vizibilitate și o siguranță de operare chiar mai bune în toate condițiile. În plus, macaraua oferă o vizibilitate excelentă în toate direcțiile. Noul harvester Scorpion duce productivitatea și ergonomia recoltării la un nivel și mai ridicat și stabilește un nou standard pentru mediul de lucru al operatorului.

„Punctul de plecare pentru dezvoltarea noii cabine Scorpion l-au reprezentat operatorii de utilaje forestiere și feedback-ul acestora. Această discuție este extrem de importantă pentru noi și ne implica în mod continuu ca parte a muncii noastre de zi cu zi. Spațiul de operare, pentru care am primit acest mare premiu, a fost modificat, pentru a-l face mai practic și pentru a-l transforma într-un loc de muncă liniștit, în vederea susținerii confortului și siguranței operatorului. Siguranța operatorului în timpul lucrului este cheia operării productive a utilajului. Este minunat că această cabină a primit un premiu atât de apreciat pentru designul inovator. Mulțumirile pentru acest premiu merg către clienții noștri, parteneri și toți angajații Ponsse”, a spus Juha Inberg, director tehnologie și R&D, Ponsse.

Competiția de design Red Dot este una dintre cele mai apreciate din lume, cu o istorie de peste 60 de ani. Este pentru a doua oară când Ponsse a primit premiul pentru designul de produs: în 2015, harvesterul Ponsse Scorpion din generația anterioară a fost premiat în aceeași categorie.

MEq
By MEq aprilie 12, 2021 16:19

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION