BOMAG își extinde gama de echipamente ușoare de compactare

MEq
By MEq mai 6, 2021 19:33

BOMAG își extinde gama de echipamente ușoare de compactare

Cilindrii compactori cu proțap BOMAG sunt o poveste de succes a producătorului german. Totul a început în 1957, odată cu legendarul BW 60. Acum, după 64 de ani, BOMAG lansează doi noi cilindri compactori cu proțap: BW 65 și BW 65 D – disponibili începând cu 1 aprilie 2021.

În ton cu mottoul „under way without delay”, noii cilindri compactori cu protap BOMAG BW 65 și BW 65 D sunt acum echipati standard cu un demaror electric. Distanța mică dintre tamburi îi face deosebit de ușori și manevrabili în utilizare. Toate punctele de operare sunt la îndemâna utilizatorului.

Cilindrii compactori sunt disponibili cu motoare pe benzină, Stage V/CARB Phase 3, sau diesel, Stage V. Sistemul de vibrații comutabil poate fi adaptat foarte lejer diferitelor suprafețe, straturi de bază și straturi subțiri de asfalt, cu două amplitudini, oferind o compactare excelentă și o performanţă ridicată. Acest lucru face ca noii cilindri să fie un partener de încredere pentru o gamă largă de aplicații. Datorită consolei laterale minime, operatorul poate compacta rapid și precis până la margine.

Contorul orelor de funcționare standard conduce la economii semnificative ale costurilor de întreținere. Având informații precise despre timpul total de operare, utilizatorii știu acum exact când este necesară întreținerea și nu trebuie să o efectueze mai devreme decât este nevoie (de ex., schimbarea uleiului sistemului hidraulic). Acest lucru reduce costurile și crește durata de exploatare a utilajului, protejând totodată mediul. Deplasarea către și de la șantier este de asemenea de menționat: de până la 6 km/h. Conceptul bine gândit al utilajului permite, de asemenea, o întreținere rapidă și curată.

Noii cilindri vibratori cu proțap BOMAG au multe de oferit și în ceea ce privește siguranța muncii. De remarcat în mod deosebit sunt protecția la mers înapoi și cea de-a doua frână de parcare, pentru stabilitate în pante. Direcționarea inteligentă a căii de evacuare, departe de operator și de pereții clădirilor în vecinătatea cărora executa lucrări de compactare, asigură cele mai mici niveluri de emisii. Lampa de avertizare, opțională, oferă un plus în ceea ce privește siguranța operatorului pe șantier.

MEq
By MEq mai 6, 2021 19:33