BKT lansează o nouă dimensiune pentru anvelopa Earthmax SR 423, la Automechanika, Dubai

MEq
By MEq iunie 12, 2019 15:28

BKT lansează o nouă dimensiune pentru anvelopa Earthmax SR 423, la Automechanika, Dubai

Proiectată pentru autobasculante utilizate în mine, această anvelopă este foarte solicitată de piața Orientului Mijlociu, una dintre cele mai importante din lume pentru BKT. Din acest motiv, multinaționala indiană este Platinum Sponsor al târgului Automechanika Dubai.

Participarea la târgul Automechanika este atât de importantă pentru BKT încât compania nu-și permite niciodată să vină aici fără a prezenta noi produse. La ultima ediție, BKT a lansat anvelopa PORTMAX PT 93, proiectată pentru tractoare portuare, iar anul acesta, noutatea este dimensiunea 12.00 R 24 a anvelopei EARTHMAX SR 423. Această anvelopă, proiectată pentru camioane și autobasculante care operează On și Off-Road, este un produs deosebit de solicitat în Orientul Mijlociu.

Prezentă în 160 de țări din întreaga lume, compania BKT este foarte atentă la dezvoltarea produselor care să satisfacă nevoile specifice ale fiecărui teritoriu. Având în vedere importanța pieței Orientului Mijlociu pentru BKT, la Automechanika Dubai compania indiană nu s-a limitat doar la simpla expunere a propriilor produse. BKT este „Platinum Sponsor and Exclusive Tire Partner” al acestei expoziții de mult timp și participă la eveniment cu o comunicare promoțională masivă și sponsorizări importante.

Din acest motiv, cu această ocazie a lansat anvelopa EARTHMAX SR 423, disponibilă deja în alte două dimensiuni (10.00 R 20 și 11.00 R 20), concepute special pentru autobasculante utilizate în exploatări miniere și transport, în cele mai solicitante condiții. Modelul robust al benzii de rulare cu blocuri nedirecționale oferă o tracțiune excelentă pe toate tipurile de teren. Umărul larg al anvelopei minimizează riscul de perforări și fisurări, chiar și în cele mai dificile condiții și pe cele mai solicitante drumuri. Structura All Steel a carcasei oferă deosebită rezistență și durabilitate, extinzând ciclul de viață al produsului. EARTHMAX SR 423 este proiectată pentru a oferi o capacitate mai mare de încărcare, în timp ce talonul întărit al anvelopei face ca aceasta să fie ideală în aplicații mai grele.

Pe lângă acest new-entry, BKT a expus o selecție a celor mai bune produse pentru construcții și sectorul industrial. Mai întâi, EARTHMAX SR 23, prezentă la stand cu dimensiunea 20,5 R 25, este specifică pentru autogredere și încărcătoare și se remarcă prin extraordinarele sale calități de auto-curățare, combinate cu o tracțiune excelentă anterioară și laterală și un ciclu de operare extins.

Anvelopa radială pentru vehicule universale, EARTHMAX SR 33, asigură o aderență extraordinară în terenuri moi și nisipoase. Rezistentă la tăieturi și perforări și cu o stabilitate excelentă, a fost expusă la în dimensiunea 365/80 R 20.

O altă reprezentantă a familiei Earthmax este EARTHMAX SR 48 (dimensiunea 24.00 R 35), destinată autobasculantelor rigide care operează în cariere de piatră, mine și industria cimentului. E caracterizată printr-o rezistență extraordinară la tracțiune și uzură, chiar și în cele mai dificile condiții în medii stâncoase. Este ideală pentru transportul sarcinilor grele.

Pentru camioane ușoare și toate aplicațiile de transport, BKT propune anvelopa MULTIMAX MP 519 cu dimensiunea 7.50 R 16. Carcasa sa întărită cu benzi de oțel asigură o stabilitate sporită chiar și la viteze mari (90 km/h). În plus, garantează un consum redus de combustibil datorită rezistenței reduse la rulare. E un produs ideal pentru utilizarea On & Off Road.

Pentru domeniul logisticii, BKT oferă mai multe anvelope din cauciuc solid: anvelopa ECO rib cu dimeniunea 4.00-8 și versiunile 8.15-15/28×9-15 pentru modelul MAGLIFT ECO – folosite pentru stivuitoare grele, stabile și rezistente, care elimină orice risc de alunecare. De asemenea, este disponibilă și în versiunea specială non marking (care nu lasă urme), pentru podele perfect curate.

Nu în cele din urmă, a fost expus și un produs multisectorial și multifuncțional: anvelopa AT 603, dezvoltată pentru încărcătoare telescopice. Expusă cu dimensiunile 15.5-25, AT 603 asigură o tracțiune excelentă și performanțe foarte bune On & Off-Road. Anvelopa este destinată aplicațiilor Heavy Duty.

MEq
By MEq iunie 12, 2019 15:28

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest