BKT lansează noile anvelope industriale LIFTMAX LM 63

MEq
By MEq mai 15, 2020 13:58

BKT lansează noile anvelope industriale LIFTMAX LM 63

BKT a pregătit pentru lansarea oficială noile anvelope industriale LIFTMAX LM 63, concepute pentru tractoarele destinate utilizării în industrie și logistică sau în porturi și aeroporturi. Acest produs nou este o combinație perfectă de caracteristici extraordinare: rezistență redusă la rulare, vibrații reduse, stabilitate excelentă și un confort suplimentar. Toate acestea sunt posibile datorită carcasei All Steel echipată cu straturi multiple de centuri din oțel.

Pe lista de caracteristici este inclusă și rezistența la perforare și uzură, precum și un nivel superior de productivitate, datorită kilometrajului îmbunătățit și consumului redus de combustibil. Cu siguranță nu lipsește tracțiunea, un element esențial în numeroase aplicații, în special în industrie, logistică sau porturi. Noile LIFTMAX LM 63 sunt disponibile în două dimensiuni diferite: 6.00 R 9 și 8.25 R 15. BKT lucrează deja la extinderea noii game prin dezvoltarea de noi dimensiuni.

Acestea sunt cele mai noi dintr-o lungă serie de anvelope BKT, concepute și dezvoltate pentru vehiculele utilizate în sectorul industrial sau în sectoare multiple care execută operațiuni de încărcare, compactare, construire, reciclare, logistică, manipulare industrială și portuară, lucrări edilitare, excavare, transport și transport intermodal. Iar aceasta nu este singura inovație.

BKT extinde gama LIFTMAX LM 81, un produs specific pentru stivuitoare și vehicule pentru manipularea containerelor goale. Datorită noilor dimensiuni incluse (12.00 R 20, 12.00 R 24 și 14.00 R 24), această gamă include acum 17 modele diferite.

Tot nouă este și dimensiunea 18.00 – 33 pentru anvelopa CONTAINER KING, concepută special pentru vehiculele folosite la ridicarea și manipularea încărcăturilor grele.

În final, multinaționala indiană lucrează la extinderea gamei RIDEMAX IT 697, destinată unor utilizări diverse, dar ideală pentru iarnă, și are în pregătire inovații pentru una dintre cele mai cunoscute linii de produse industriale BKT: MAGLIFT, adresată stivuitoarelor.

MEq
By MEq mai 15, 2020 13:58

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION