Bergerat Monnoyeur anunță Roadshow-ul Caterpillar 2019, în România

MEq
By MEq mai 13, 2019 12:12

Bergerat Monnoyeur anunță Roadshow-ul Caterpillar 2019, în România

În ultimii ani, Caterpillar a făcut pași importanți pentru a ajunge cât mai aproape de clienți, a le înțelege nevoile și a le oferi soluții pentru dezvoltarea afacerilor lor. Câteva exemple în acest sens includ producerea de UTV-uri Cat și de generatoare portabile rezidențiale, oferirea unor game de produse dedicate industriei construcțiilor și lansarea unei noi linii de piese de schimb – Yellowmark.

În 2019, Caterpillar vine cu un nou îndemn: Let’s Do The Work
Noua platformă de brand este un efort de conectare cu toți clienții – mici, mari, noi și de bază – în mod constructiv și relevant și de a celebra munca. ”Let’s Do the Work” reprezintă spiritul pe care noi toți – clienți, dealeri, angajați – îl avem în comun. Suntem o comunitate de oameni de acțiune care își fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reală, concretă în lume.

În acest context, Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat în România, anunță Roadshow-ul Caterpillar 2019 care are loc în perioada 5-11 iunie la Sebeș, Bacău și Mogoșoaia, pentru a rescrie împreună regulile șantierului. O gamă extinsă de utilaje, consiliere în alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor și a organizărilor de șantier și folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie sunt soluţiile Caterpillar care vor fi prezentate în curând în România.

Roadshow-ul Caterpillar oferă oportunitatea de a testa în premieră utilaje Cat Next Generation lansate în 2019 – miniexcavatoarele Cat 301.6 / 301.8 şi excavatorul Cat 336 GC –, precum și utilaje reprezentative testate deja, noi sau second-hand, precum buldoexcavatorul 432F2, buldozerul D6N, încărcătorul telescopic TH3510D, încărcător frontal 962M şi tehnologiile inovatoare Cat Grade.

Miniexcavatoarele Cat Next Generation – inspirate de clienți
În cadrul Roadshow-ului 2019 va fi prezentată noua generație de miniexcavatoare de la Caterpillar, inspirate de dumneavoastră – clienții CAT. Așadar, în iunie sunteți așteptați la Roadshow-ul Caterpillar pentru a testa caracteristicile inovatoare ale miniexcavatoarelor hidraulice Cat Next Generation – Cat 301.8 și Cat 301.6. Noile miniexcavatoare Cat sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de mărime 1 – 2 tone. Aceste modele oferă o serie de configurații de bază, permițând clienților să aleagă utilajul cel mai eficient pentru aplicațiile lor, indiferent dacă optează pentru o configurație standard, rază compactă sau braț cu unghi variabil.

Excavatorul Next Generation de 36 de tone – Cat 336 GC – este echipat cu tehnologia Cat Connect integrată, care poate crește eficiența de operare cu până la 45%, comparativ cu operațiunile de nivelare convenționale, și poate spori eficiența consumului de combustibil cu până la 20%, față de modelele precedente.

Pe lângă demonstrațiile cu utilajele Cat, testarea în premieră de echipamente și tehnologii de ultimă generație – Cat 301.6 , Cat 301.8, Cat 336 GC și tehnologii Cat Grade –, veți avea oportunitatea de a întâlni specialiștii Caterpillar și Trimble și echipele locale Bergerat Monnoyeur, Eneria și SITECH.

Evenimentele au loc la Sebeș, Balastiera Elis Pavaje pe râul Mureș pe data de 5 iunie; apoi, pe 7 iunie, la Bacău, la Staţia de Betoane Rustrans, comuna Blăgești; urmând ca Roadshow-ul să se încheie la Mogoșoaia, la sediul Bergerat Monnoyeur, pe 11 iunie. În fiecare locaţie, între orele 10:00 – 16:00, vor avea loc prezentări și demonstraţii ale beneficiilor soluțiilor propuse de Caterpillar, multe concursuri și premii surpriză oferite de echipele locale.

Pentru a participa și a trăi experiența noilor utilaje și tehnologii menite să rescrie regulile #rewritetherules, accesați pagina bm-cat.ro/roadshow-caterpillar unde vă puteți înscrie pentru unul dintre cele trei evenimente care vor avea loc în România.

MEq
By MEq mai 13, 2019 12:12

ADVERTISING

Twitter M. Equipment

ARCHIVE

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930