Avantaje de operare, siguranță și performanță cu noul sistem de prelată glisabilă Hyva

MEq
By MEq martie 1, 2021 12:42

Avantaje de operare, siguranță și performanță cu noul sistem de prelată glisabilă Hyva

Hyva slideKAP este un nou sistem automat de prelată conceput pentru a fi utilizat pe bene basculabile – atât pe autobasculante, cât și pe semiremorci basculabile. Sistemul este personalizat pentru fiecare benă individuală, asigurând potrivirea perfectă și funcționarea eficientă în orice situație.

Hyva slideKAP ajută la protejarea încărcăturii basculantelor împotriva intemperiilor, a pierderilor accidentale sau a altor interacțiuni externe cu sarcina transportata. De asemenea, acest sistem îmbunătățește siguranța șoferului și condițiile de lucru – prelata poate fi acționată cu ușurință de la nivelul solului prin intermediul unei telecomenzi, de la o distanta de până la 50 m.

Compatibil cu aproape orice tip de benă basculabilă, sistemul Hyva slideKAP oferă o deschidere/închidere rapidă datorită glisoarelor speciale care asigură timpi de desfășurare/retragere sub 30 de secunde. Atunci când este deschis, întregul sistem este foarte compact, asigurând benei un spațiu mare de încărcare. Odată întinsă (desfășurată) prelata, bena basculabilă are o formă mai aerodinamică, ceea ce poate contribui la un consum mai mic de combustibil al vehiculului.

„Este un sistem care oferă valoare adăugată aproape oricărei basculante”, a declarat Christoph Ulbrich, director de vânzări Truck & Trailer Products. „Avantajele de operare, siguranță și performanță, împreună cu prețul competitiv vor face din acest sistem o propunere foarte atractivă pentru mulți proprietari și operatori de camioane. În plus, arată foarte bine – asigură un aspect simplu și profesional oricărui vehicul de transport!”

Clienții pot alege dintr-o gamă largă de opțiuni:
– acționare manuală sau electrică din telecomandă
– diferite înălțimi ale arcului de cerc (300, 400, 500 sau 600 mm)
– prelată standard sau din material rezistent la căldură, pentru transportul asfaltului (neopren sau prelată specială cu două straturi izolante)
– greutatea prelatei: 680 g/m2 sau 900 g/m2
– sistem de blocare laterală cu profil „Z” sau cârlige speciale
– închidere spate sub formă de prelată rulată cu arcuri sau ușă semi- sau complet automată

MEq
By MEq martie 1, 2021 12:42

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION