Autogrederele CASE au succes în toată Europa

MEq
By MEq octombrie 20, 2016 13:02

Autogrederele CASE au succes în toată Europa

Adăugarea autogrederelor în gama de produse CASE Construction Equipment a reprezentat un pas important pentru companie, oferind dealerilor oportunitatea de a atrage noi clienți și de a-i sprijini mai departe pe cei existenți într-o varietate de sectoare ale industriei. Lansată în premieră anul trecut la Intermat 2015, Seria C include două modele, de 13 şi 16 t, în configuraţia 6×4 şi 6×6 AWD (All Wheel Drive). De atunci, grederele CASE sunt tot mai prezente la lucru în multe ţări din Europa.

CASE a echipat aceste autogredere cu motoare FPT Industrial cu tehnologia brevetată Hi-eSCR, conforme cu standardul de emisii Tier 4F, ce folosesc doar sistem SCR. Motoarele nu necesită filtru de particule diesel (DPF) şi nici sistem de recirculare a gazelor evacuate (EGR), de aici rezultând costuri scăzute de operare şi o eficienţă mai mare a consumului de combustibil. Grederele CASE sunt proiectate pentru a asigura confort operatorului, manevrabilitate şi precizie. Transmisia Ergopower oferă schimbări line, viteze perfect adaptate lucrărilor în care maşina este angajată şi putere, pentru o productivitate maximă.

„Motoarele puternice, foarte eficiente, împreună cu tehnologia noastră Hi-eSCR şi transmisiile Ergopower fac autogrederele Seriei C foarte eficiente pe şantiere. Beneficiind de comenzi cu o precizie remarcabilă și un confort superior pentru operator, este ușor de înțeles de ce utilajele Seriei C au un succes aşa mare în rândul contractorilor și al companiilor de închiriere din Europa”, a declarat Massimiliano Sala, Grader Product Marketing Manager pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Autogrederele CASE au devenit populare în estul Europei. De exemplu, în România, Administraţia Locală a Drumurilor Vâlcea a achiziţionat un greder 856C, împreună cu două buldoexcavatoare CASE. De asemenea, în Ungaria a fost livrat un model 836C 6×6 către un contractor local, pentru a lucra în proiecte de construcţii de drumuri şi amenajare teritorială. Iar în Bulgaria, compania de exploatare şi transport PIMK şi-a adăugat un model 856C în flota proprie, utilajul fiind folosit într-un proiect ce vizează construirea unei linii ferate între oraşele Pazardzhik şi Septemvri.

În vestul Europei, în Spania, primul autogreder vândut a fost un model 856C, achiziţionat de către Consiliul Regional Terra Alta, din Catalonia, pentru lucrări de întreţinere a drumurilor. În Franţa, compania Veiga TP din Paris a fost printre primii clienţi ai unui 836C echipat cu sistem de ghidare Leica, alte autogredere CASE fiind vândute ulterior în tot mai multe regiuni din Hexagon. Iar în Italia, primul CASE 836C a mers către compania Ermanno Rossi, unde este utilizat în lucrări de întreţinere a drumurilor. Un pic mai la nord, în Germania, compania de închirieri Hermann Hinnenkamp a făcut o comandă de opt utilaje CASE pentru lucrări în întreaga ţară. Înţelegerea, care a inclus două modele 856C şi patru modele 836C, a fost încheiată în aprilie, chiar în cadrul expoziţiei internaţionale Bauma.

Anul acesta, autogrederul CASE 856C a fost distins cu premiul ”Diesel Progress Excellence in Equipment Engineering”, la categoria autogredere, pentru realizările inginereşti şi de design, de către revista Diesel Progress şi furnizorul de componente ZF.
case
case-italy-836c_2

MEq
By MEq octombrie 20, 2016 13:02