AUSA a lansat cinci noi produse în cadrul unui eveniment de prezentare online

MEq
By MEq iulie 24, 2020 11:43

AUSA a lansat cinci noi produse în cadrul unui eveniment de prezentare online

AUSA a prezentat la nivel global cinci noi utilaje ce vin să completeze oferta extinsă a producătorului spaniol de utilaje compacte tot-teren. Prezentarea online a vizat lansarea publică a tuturor modelelor, care altfel ar fi trebuit lansate în cadrul diferitelor târguri internaționale, anulate însă din cauza pandemiei globale.

Noul dumper cu post de operare reversibil. DR601AHG
Dumperul reversibil DR601AHG are o sarcină utilă de 6.000 kg și o transmisie hidrostatică. Datorită designului inovativ reversibil, scaunul se poate roti la 180 de grade, iar toate componentele se reglează instantaneu pentru a se potrivi cu noua poziție a operatorului: volan, joystick, pedale, camere video de siguranță etc. De asemenea, operatorul poate urca/coborî și în siguranță pe ambele laturi ale dumperului.

În ceea ce privește tehnologia, au fost incluse diferite sisteme pentru a face dumperul mai eficient. Printre acestea se numără funcția ECO Mode, în care turația motorului este controlată automat pentru a asigura un consum mai redus de combustibil și de emisii de CO2.

De asemenea, este echipat cu sistemul Hill Holder (un sistem de asistență și siguranță care activează frâna atunci când operatorul ridică piciorul de pe accelerație la viteză zero. Acesta crește semnificativ siguranța, în special atunci când utilajul lucrează în pante). O altă dotare este Smart Stop, un sistem plug-in care oprește automat motorul atunci când nu este în uz și sunt îndeplinite cerințele optime de timp și siguranță.
Noul dumper DR601AHG este echipat cu un motor Deutz de 55,4 kW, cu un cuplu de 340 @ 1500 rpm, care respectă standardele de emisii Stage V.

Noul dumper D300AHG
D300AHG este un dumper articulat cu o sarcină utilă de 3 tone, basculare laterală și transmisie hidrostatică. Unul dintre punctele forte ale acestui model este că designul său are la bază dumperul de 4,5 tone. Aceleași șasiu, transmisie hidrostatică și sistem de răcire a motorului.

Este echipat cu un motor Kubota de 18,5 kW cu patru cilindri, cu un cuplu de 92,6 @ 1700 rpm, care respectă standardul Stage V.
Forma benei asigură o vizibilitate frontală maximă. Opțional, dumperul poate fi echipat cu sistemul de vizibilitate completă (Full Visibility System), care constă din camere video și senzori de proximitate. Aceste caracteristici îl fac cel mai eficient și mai sigur dumper de 3 tone de pe piață.

Noua gamă de stivuitoare tot-teren
După lansarea stivuitoarelor pentru teren accidentat C251H și C351H, cu sarcini utile de 2.500 kg, respectiv 3.500 kg, AUSA continuă să îți actualizeze toate modelele. Ultimul dintre ele este C501H, unitatea cu cea mai mare sarcină utilă (5.000 kg). Ca și în cazul celorlalte modele din gamă, C501H are un design influențat de noile tehnologii.

Cu un design agresiv, noile stivuitoare încorporează acum un ecran digital în panoul de bord, ce oferă operaorului informații despre utilaj. Datorită software-ului avansat, utilajul are un sistem de autodiagnosticare și este capabil să încorporeze sisteme telematice.

Eficiența este, de asemenea, unul dintre punctele sale forte. Datorită sistemului ECO Mode și Smart Stop, consumul de combustibil și emisiile de CO2 pot fi reduse.
În termeni de siguranță, vizibilitatea operatorului a crescut cu 30% și a fost încorporat sistemul Hill Holder, care acționează automat frâna, astfel încât utilajul se poate opri ușor în pantă.

Două noi încărcătoare telescopice
Un alt punct culminant al evenimentului l-a reprezentat lansarea noilor încărcătoare telescopice T204H și T235H. Deși încă au aceeași denumire ca modelele anterioare, acestea au fost reproiectate pentru a oferi utilizatorilor o experiență superioară.

T204H are o sarcină utilă de 2.000 kg și o înălțime maximă ridicare de 4,2 m. La rândul său, T235H poate ridica până la 2.300 kg la o înălțime maximă de 5 m. Ambele modele au aceeași platformă și caracteristici, inluzând aici un motor Kubota de 32,5 kW.

Sunt utilaje versatile care se pot adapta cu ușurință oricărui tip de teren, datorită transmisiei și celor trei moduri de direcție (4x4x4): față, integrală și mod crab. O combinație perfectă care facilitează mișcările utilajului, în special în locurile cu puțin spațiu de manevră. Având funcții hidraulice și cuple rapide pentru accesorii și unelte de lucru, posibilitățile și aplicațiile cresc exponențial.

Datorită designului remarcabil, operatorul beneficiază de o cabină spațioasă și funcțională. De asemenea, poziționarea brațului oferă operatorului o vizibilitate la 360°, făcând mediul de lucru mai sigur pentru toți cei implicați.

MEq
By MEq iulie 24, 2020 11:43

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION