Ausa a prezentat la Bauma 2019 un dumper electric

MEq
By MEq mai 27, 2019 21:24

Ausa a prezentat la Bauma 2019 un dumper electric

Ausa a fost una dintre atracțiile din hala C6 de la Bauma, unde a prezentat câteva lansări importante – produse sigure și eficiente, tot mai tehnologizate.

Dumperul electric D100AHA, un utilaj cu emisii zero
Ausa a prezentat primul său prototip de dumper electric cu cabină deschisă pentru operator, destinat sectorului construcțiilor. La această ediție a târgului de la München, compania spaniolă a prezentat noi modele, venind cu noi dezvoltări pentru D100AHA – cel mai compact dumper electric al său.

Cu o capacitate de o tonă și o unitate electrică ce dezvoltă 15 kW (20 hp), dumperul are suficientă putere pentru a duce la capăt o zi lucrătoare completă. La finalul zilei, utilajul poate fi conectat direct la rețea, încărcând complet unitatea electrică în 4 sau 8 ore, în funcție de tensiune. Cu această nouă dezvoltare, Ausa continuă să facă progrese în ceea ce privește portofoliul său de produse electrice, arătând interes pentru tehnologiile viitorului, lucru pentru care utilizatorii și-au manifestat deja entuziasmul.

O nouă gamă de stivuitoare tehnologizate
Noua gamă de stivuitoare pentru teren accidentat cu capacități de 2 t, 2,5 t, 3 t și 3,5 t a fost o altă noutate importantă pe care compania a prezentat-o publicului internațional.

Cu un design agresiv și tehnologie avansată, noile stivuitoare au pe bord un display digital, care îi oferă operatorului toate informațiile despre mașină, astfel încât să poată interacționa cu diferite ecrane prin intermediul aceluiași joystick ce controlează catargul. Datorită software-ului său avansat, acesta dispune de un sistem de autodiagnosticare și este capabil să integreze sisteme telematice.

Eficiența este, de asemenea, unul dintre punctele sale forte. Datorită sistemului ECO Mode și functiei Smart Stop, reușește să aibă un consum redus de combustibil și emisii mai mici de CO2. În termeni de siguranță, vizibilitatea operatorului a crescut cu 30%, iar sistemul Hill Holder a fost încorporat, acționând automat frâna astfel încât mașina să se poată opri ușor pe orice pantă.

MEq
By MEq mai 27, 2019 21:24

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest