Anvelopele Nokian Tractor King, acum în alte opt noi dimensiuni

MEq
By MEq aprilie 30, 2019 14:56

Anvelopele Nokian Tractor King, acum în alte opt noi dimensiuni

În 2018, Nokian Tyres a lansat un nou tip de anvelope pentru tractor. Combinând rezistența unei anvelope pentru utilaje terasiere cu un nou tip de profil de rulare, noua anvelopă Nokian Tractor King împinge granițele lucrărilor efectuate cu tractoare în aplicațiile forestiere, terasiere și de întreținere a drumurilor. Anul acesta, gama este extinsă cu opt noi dimensiuni.

Odată cu creșterea greutății mașinilor, a puterii și a vitezelor de deplasare apare necesitatea unui nou tip de anvelopă pentru tractoare. Anvelopa Nokian Tractor King este una inovare, provocând utilizatorii sa împingă limitele utilizării tractorului. Cu o capacitate mare de încărcare de 320 kPa, anvelopa Nokian Tractor King face față, de asemenea, utilizării tractorului împreună cu accesorii grele.

„Domeniile lucrărilor forestiere, terasiere și de întreținere a drumurilor sunt cele care pot beneficia de anvelopa Nokian Tractor King”, spune Teemu Vainionpää, Product Manager la Nokian Tyres. „Condițiile dure necesită o carcasă puternică și margini armate din fibre cu polimeri sintetici (aramid), în timp ce grație noului design inteligent, transportul rutier cu viteze de până in 65 km/h devine mai plăcut.”

Noua anvelopă de tractor este deja utilizată în unele țări. „Utilizatorii au fost impresionați de tracțiunea mai bună oferită de modelul dublu al profilului de rulare”, spune Teemu. „În condiții de noroi sau pietre alunecoase, zona largă de contact îmbunătățește aderența și manevrabilitatea anvelopei.”

În 2018, anvelopa Nokian Tractor King a fost pentru prima dată disponibilă în șapte dimensiuni. Acum, pentru a o face compatibilă cu o gamă mai largă de utilaje, sunt disponibile alte opt noi dimensiuni, livrările începând din luna iulie.

MEq
By MEq aprilie 30, 2019 14:56

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest