Anvelopa Nokian Forest King TRS 2+ oferă caracteristici avansate pentru utilajele forestiere

MEq
By MEq octombrie 8, 2019 19:31

Anvelopa Nokian Forest King TRS 2+ oferă caracteristici avansate pentru utilajele forestiere

Ani de zile, Nokian Tyres a fost un producător avangardist de anvelope forestiere. Cea mai recentă noutate a liniei de produse este Nokian Forest King TRS 2+, o anvelopă avansată care aduce funcții de generație viitoare utilajelor forestiere cu șase roți – aderență, durabilitate și un suport excelent pentru lanțuri și șenile. Mai mult, noile dimensiuni pentru anvelopele Nokian Forest King F2 și Nokian Forest King TRS 2 le fac pe acestea disponibile pentru o gamă mai largă de utilaje forestiere.

Evitarea deteriorării solului a devenit din ce în ce mai importantă în activitățile forestiere din întreaga lume. Totodată, recoltarea mecanizată a lemnului trebuie făcută chiar și în terenuri dificile, făcând tot mai comună utilizarea lanțurilor sau a șenilelor. Noile anvelope Nokian Forest King TRS 2+ sunt proiectate pentru a oferi cel mai mare contact posibil cu solul, asigurând o tracțiune excelentă fără șenile, dar fiind și un suport mai bun pentru lanțuri și șenile.

„Noua anvelopă Nokian Forest King TRS 2+ arată, cu siguranță, nouă, și într-adevăr este o adevărată anvelopă forestieră de generație următoare”, spune Teemu Vainionpää, manager de produs la Nokian Tyres. „Sunt sigur că utilizatorii vor aprecia mobilitatea și versatilitatea îmbunătățite în activitatea lor forestieră.”

Stabilitate
În operațiunile de recoltare, stabilitatea este o caracteristică importantă pentru o anvelopă. „Nokian Forest King TRS 2+ prezintă o structură 24PR bias, care este foarte eficientă în absorbirea șocurilor și a mișcărilor de rotație” – spune Teemu Vainionpää. Pentru o durată lungă de viață, anvelopele Nokian Forest King TRS 2+ beneficiază de cauciuc suplimentar pe zona umărului. Banda de rulare în sine este protejată cu armături din oțel. Acestea se adaugă rezistenței excelente la tăiere și perforare, ceea ce face ca anvelopa să fie o alegere sigură pentru cele mai solicitante condiții de teren.

Cu sau fără șenile
La proiectarea anvelopei Nokian Forest King TRS 2+, s-a pus un accent deosebit pe oferirea celui mai bun suport posibil pentru șenile. Modelul benzii de rulare profund al anvelopei, cu caneluri pentru șenile și aripi suplimentare, creează o suprafață optimă pentru contactul cu șenila, reducând la minimum alunecarea ei și deteriorarea anvelopelor. „Pentru utilizarea fără lanțuri sau șenile, anvelopa are margini ascuțite, aripi suplimentare și o suprafață de contact largă pentru a maximiza aderența chiar și în terenuri grele”, spune Vainionpää. „Acest lucru permite o aderență maximă cu o deteriorare minimă a solului.”

Un factor economic important este faptul că noua anvelopă Nokian Forest King TRS 2+ menține compatibilitatea cu componentele Nokian Forest Rider, cum ar fi lanțurile, șenilele și jantele.

În versatila serie de produse Nokian Forest King, există și unele dimensiuni noi. Nokian Forest King F2 este potrivită pentru utilajele forestiere grele care folosesc șenile, în timp ce Nokian Forest King TRS 2 vine cu un design al benzii de rulare pentru o aderență extremă. Ambele anvelope sunt disponibile în dimensiunile 800/40-24.5 începând cu finele anului 2019.

MEq
By MEq octombrie 8, 2019 19:31

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION