AFM-Forest prezintă noul cap de procesare AFM 75

MEq
By MEq iulie 24, 2020 17:34

AFM-Forest prezintă noul cap de procesare AFM 75

AFM-Forest Ltd. a lansat un nou cap de procesare. Noul AFM 75 are o construcție robustă, putere mare de antrenare și o geometrie excelentă pentru cele mai solicitante operațiuni de exploatare forestieră din lume. Cu noul său cadru HD, știfturi din oțel scandinav SSAB Ruukki și bucșe din nylon, capul de procesare este compatibil cu diferite utilaje de bază cu șenile.

Unghiul larg de înclinare și geometria cuțitelor frontale garantează un mod eficient și ergonomic de a ridica buștenii în pante abrupte. Proiectat pe baza feedback-ului clienților din sectorul forestier, noul design al modelului AFM 75 oferă acces facil la punctele de întreținere zilnică și la înlocuirea furtunurilor hidraulice, maximizând productivitatea.

Motoarele și rolele de alimentare opționale fac din noul AFM 75 un echipament perfect pentru operațiunile de recoltare și decojire în cele mai dificile plantații de specii de eucalipt, având rezultate bune de decojire încă de la prima alimentare. Sistemul de ferăstrău proporțional AFM-Forest și controlul ferăstrăului vor garanta o tăiere rapidă și eficientă pentru toate speciile de arbori.

Având o geometrie modernă și ferăstrău superior opțional, sistem de ferăstrău Supercut și rotire la 360 grade, procesorul poate executa mai multe tipuri de operațiuni – poate tăia, alimenta, tăia și măsura cu precizie în procesarea ulterioară, fără compromisuri! – spune Timo Savornin, Sales Area Manager.

Specificații
– Diametrul optim al trunchiului: 30-50 cm
– Diametrul max. de tăiere: 860 mm
– Viteza de alimentare: 0-5,5 m/s
– Puterea de alimentare: 35 kn
– Masa fără rotor: 2800 kg
– Cuțit frontal reglabil/floating
– Furtunuri hidraulice JIC (Joint Industry Council)

Opțiuni
– Ferăstrău superior (motor de ferăstrău de 20cc, sistem automat de tensionare a lanțului de ferăstrău)
– Supercut 150 pentru lanțuri de ferăstrău 404 or ¾”
– 2, 3 sau 4 cuțite mobile (2 cuțite pentru procesare ulterioară tăierii)
– Opțiune de 360 (Rotobec RT503)
– Sistem de măsurare cu laser
– Role de decojire cu schimbare rapidă pentru arbori de eucalipt
– Tratarea cioatelor
– Sistem de marcare cu culoare

MEq
By MEq iulie 24, 2020 17:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION