Acord de distribuție între Vermeer Corporation și MultiOne pentru încărcătoare articulate compacte

MEq
By MEq ianuarie 13, 2020 20:14

Acord de distribuție între Vermeer Corporation și MultiOne pentru încărcătoare articulate compacte

Vermeer Corporation a anunțat încheierea unui acord de distribuție cu producătorul de încărcătoare articulate compacte MultiOne. Ca urmare a înțelegerii dintre părți, MultiOne va furniza încărcătoare proprii sub marca Vermeer pentru a fi vândute, servisate și asistate exclusiv prin rețeaua de distribuție Vermeer de pe piețele din America de Nord și zona Caraibilor.

„Am observat o cerere în creștere pe piețele de construcții generale, amenajări peisagistice și închiriere pentru echipamente extrem de versatile în manipularea materialelor, capabile să se miște rapid și să aibă un impact redus asupra solului (gazonului), rezolvând provocările de pe șantiere”, a declarat Doug Hundt, președinte al Vermeer Industrial Solutions. „Combinând linia de încărcătoare fiabile MultiOne cu acoperirea, service-ul și asistența rețelei de distribuție Vermeer, ne putem extinde rapid gama de echipamente compacte pentru a satisface această cerere.”

Acordul celor două companii va include toate modelele de încărcătoare articulate compacte MultiOne, cu capacități operaționale cuprinse între 423 kg – 721 kg capacitate. Aceste modele au braț telescopic – o caracteristică extrem de căutată de mulți clienți care vor un încărcător multi-tool cu o rază de lucru mai mare și utilitatea mai multor atașamente. Modelele Vermeer vor fi produse la fabrica MultiOne din Vicenza, Italia, și vor fi disponibile cu anumite atașamente, o linie completă de piese și service la dealerii Vermeer din America de Nord și Caraibe, la începutul verii 2020.

„MultiOne are o experiență de 20 de ani în furnizarea de încărcătoare articulate compacte, recunoscute pentru calitate înaltă, versatilitate și eficiență”, a declarat Stefano Zanini, director tehnic MultiOne. „Suntem încântați să colaborăm cu Vermeer și cu rețeaua sa de distribuitori pentru a oferi clienților uneltele performante de care au nevoie pentru a lucra mai eficient.”

MEq
By MEq ianuarie 13, 2020 20:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION