9300 E: noua macara portuară mobilă de la Sennebogen

MEq
By MEq martie 17, 2017 01:35

9300 E: noua macara portuară mobilă de la Sennebogen

Cu noua macara portuară mobilă a producătorului bavarez Sennebogen, operatorii portuari au acum o alternativă de înaltă calitate pentru manipularea containerelor. În mod similar, macaraua portuară mobilă ar trebui să reprezinte o soluție interesantă pentru toate porturile în care se manipulează mărfuri în masă sau cu caracter general, pentru nave cu tonaje de până la aproximativ 100.000 DWT.

Macaraua 9300 E este o soluție deosebit de interesantă pentru porturile fluviale și interioare și pentru punctele centrale mari de transbordare, în care sunt efectuate transferuri de mărfuri pe nave mai mici. Cu peste 65 de ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea de macarale, Sennebogen este unul dintre cei mai importanți producători mondiali în manipularea materialelor și tehnologia macaralelor.

Prin nou dezvoltata macara portuară mobilă 9300 E, producătorul bavarez de macarale își extinde portofoliul vast cu un nou echipament atractiv pentru piața în continuă creștere în manipularea de masă, generală și de containere. Performanța înaltă a macaralei permite utilizări universale pentru manipularea eficientă în porturi.

MEq
By MEq martie 17, 2017 01:35