70 de ani de inovație Hitachi în sectorul excavatoarelor

MEq
By MEq septembrie 15, 2020 16:46

70 de ani de inovație Hitachi în sectorul excavatoarelor

2020 este un an special pentru Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HCM): marchează șapte decenii de la începerea producției la scară largă a excavatoarelor sale reprezentative. Încă de la primul excavator mecanic – U05 – dezvoltat de Hitachi, Ltd. și folosit pentru a reconstrui Japonia de după Război, povestea companiei a fost una a inovației, expertizei, tradiției moștenite și a forței de muncă dedicate și pasionale.

Hitachi a dezvoltat cu succes acest excavator cu tehnologie proprie, în 1949, și a intrat pe piața utilajelor de construcții în 1950, odată cu apariția următorului model, U06, intrat în producția de serie. În 1970, era înființată filiala HCM din Japonia, urmată la scurt timp de filiala europeană, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME), cu sediul în Olanda, în 1972.

Recunoscute pentru fiabilitate
De-a lungul celor 7 decenii, Hitachi s-a dezvoltat pentru a deveni un brand de top, recunoscut la nivel mondial pentru fiabilitate. În Europa, HCME a evoluat într-o organizație multinațională de succes, cu facilități de producție de primă clasă în Olanda și cu o rețea extinsă de dealeri.

Pentru a marca această ocazie specială, vor fi publicate diverse materiale online și tipărite cu utilaje legendare Hitachi din trecut. Multe dintre aceste utilaje continuă încă să-și servească proprietarii. În plus, Hitachi Construction Machinery Group a introdus și certificarea „JCMG” (Japan Construction Machinery Global) ca o asigurare a calității pentru clienți. Certificarea „JCMG” simbolizează dorința HCM de a livra utilaje de construcții de înaltă calitate clienților globali și se regăsește pe produsele marca HCM începând din ianuarie.

Din Europa până în Japonia și mai departe, pasiunea companiei de a dezvolta și furniza echipamente de construcții Hitachi continuă în rândul angajaților săi și este împărtășită cu mii de clienți fideli din întreaga lume. Potrivit președintelui HCME, Makoto Yamazawa, aceste eforturi colective care aduc o contribuție pozitivă ”lumii Hitachi” merită evidențiate – mai ales după 70 de ani de succes.

Peste așteptări
„Utilajele noastre de construcții au un impact uriaș asupra societății, deoarece sunt folosite pentru a construi clădirile și infrastructura esențiale pentru viața noastră de zi cu zi. Suntem mândri să avem un rolul în istoria bogată a Hitachi și privim cu încredere spre viitor, spre noi provocări, căutând să depășim în continuare așteptările clienților noștri fideli”, a afirmat dl. Yamazawa.

Următoarele capitole ale poveștii Hitachi sunt în desfășurare, odată cu recenta introducere a noii generații de excavatoare medii și mari Zaxis-7. Conforme cu standardul Stage-V, utilajele sunt proiectate pentru a crește profitabilitatea, fiind eficiente din punctul de vedere al consumului și fiabile și oferin niveluri ridicate de confort și siguranță pentru operatori.

MEq
By MEq septembrie 15, 2020 16:46

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION