Goodyear lansează noile anvelope reșapate cu capacitate mare de încărcare pentru trailere

MEq
By MEq august 8, 2017 11:16

Goodyear lansează noile anvelope reșapate cu capacitate mare de încărcare pentru trailere

Răspunzând tendințelor în creștere a cererii de anvelope de camion cu capacitate mare de încărcare în țările europene în care se adoptă vehicule cu greutate mai mare, Goodyear lansează noile anvelope reșapate la cald cu capcitate mare de încarcare – High Load (HL) – destinate remorcilor. Noile anvelope reșapate sunt TreadMax KMAX T HL și TreadMax SP246 HL, ambele în dimensiunea 385/65R22.5.

Anvelopa TreadMax KMAX T HL este versiunea reșapată a anvelopei pentru remorcă Goodyear KMAX T HL, care este dezvoltată pentru a livra un kilometraj mai ridicat. Anvelopa TreadMax SP246 HL este versiunea reșapată a anvelopei Dunlop SP246 HL, care face parte din gama de anvelope de camion Dunlop On-Road introdusă pe piață anul trecut.

Procesul TreadMax prezintă același profil al benzii de rulare precum și materiale și tehnologii de manufacturare similare celor folosite în procesul de producție al noilor anvelope pe care cele reșapate le replică. Acest lucru asigură un nivel de performanță și un kilometraj similar cu cele ale anvelopelor noi.

“Suntem extrem de încântați să oferim acum și versiunile reșapate ale anvelopelor pentru remorci Goodyear și Dunlop High Load. Din ce în ce mai multe țări europene au extins reglementările care pemit încărcări mai mari de cele 40 de tone standard pe un vehicul cu 5 axe. Drept rezultat, am observat o cerere mai mare din partea operatorilor de flote pentru anvelope cu capacitate mare de încarcare capabile să poarte sarcini ce depășesc 40 t. Cu noile anvelope TreadMax KMAX T și TreadMax SP246 High Load putem oferi acum o soluție atractivă și eficientă din punctul de vedere al costului ca răspuns nevoilor lor,” a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations Goodyear Dunlop Tires EMEA. “Reșaparea este esențială pentru orice flotă care dorește să își îmbunătățească eficiența prin asigurarea unei durate de viață prelungite din punct de vedere economic pentru anvelopele lor. Cu noile produse High Load înseamnă că flotele care cer 10 tone încărcare pe ax pot acum să facă o și mai mare economie folosind anvelope reșapate.”

Doar carcasele celor care dețin cele mai noi generații de anvelope Goodyear sau Dunlop High Load, cum ar fi de exemplu anvelopele pentru trailere KMAX T HL, FUELMAX T HL și SP246 HL, sunt acceptate petnru reșapare ca anvelope de remorcă TreadMax High Load. Opțiuni suplimentare pentru reșapare pentru noile anvelope de remorcă de tip High Load în afara celor mai sus menționate vor fi introduse mai târziu, în cursul acestui an. Toate anvelopele reșapate la cald sunt produse in-house de Goodyear în fabricile sale din Riom, Franța, și Wittlich, Germania.

MEq
By MEq august 8, 2017 11:16