5 soluții excelente pentru diferite tipuri de șantier

MEq
By MEq iulie 31, 2020 19:51

5 soluții excelente pentru diferite tipuri de șantier

Unele dintre cele mai inovatoare șantiere de construcții folosesc echipamente MB Crusher pentru ușurarea muncii și dezvoltarea business-ului. Șantierele vin cu provocările lor unice, unele părând imposibil de depășit. Uneori trebuie să muncești din greu pentru a găsi cea mai potrivită și mai rentabilă soluție. Aici, un echipament MB Crusher lucrează direct pe șantier; rentabilitatea investiției se face în cel mai scurt timp, iar echipamentul este compact și ușor de utilizat. Astfel, cei ce folosesc aceste unități devin independenți, reduc costurile și consumul de combustibil.

Dacă cineva crede că lucrările de construcții sunt ușoare, se înșală. În aproape orice etapă, pot apărea dificultăți. Și fiecare problemă trebuie rezolvată rapid și fără cheltuieli suplimentare. Fiecare își rezolvă dificultățile în felul său, fie cu ajutorul utilajelor pe care le dețin, fie prin adoptarea de noi procese care nu numai că le rezolvă problemele, dar le permit și să genereze venituri.

„Cu toate acestea, clienții (n.r. din toată lumea) ne surprind”, spun reprezentanții MB Crusher. „Într-un mod cu adevărat genial, rezolvă situații problematice folosind echipamentele noastre în feluri la care nu ne-am fi gândit vreodată.”

Demolează, nu distruge
Pe un șantier din Japonia, a fost necesară demolarea unei case din lemn, fără distrugerea materialului. Graiferele tradiționale cu gheare cu trei dinți ar fi îngreunat înlăturarea și mutarea bucăților mici de lemn. În contrast, graiferul pentru demolări MB-G900 a îndepărtat scândurile din lemn și le-a mutat delicat și precis, fără a distruge materialul. Folosind graiferul MB-G900, casa a fost mai degrabă demontată, nu demolată. Lucrarea a fost finalizată rapid, precis și fără costuri suplimentare.

În port, munca nu încetează niciodată
Ne mutăm în altă parte a lumii, în portul Conakry, Guineea, prin care, în fiecare an, tranzitează 2 milioane de tone de mărfuri. Aici, s-a derulat un proiect de restaurare de 774 mil de dolari a zonei de manipulare și depozitare, care începuse să se deformeze după depozitarea continuă și mutarea încărcăturilor grele.

Eliminarea blocurilor de beton utilizate pentru consolidarea subsolului nu este o sarcină ușoară; cu atât mai puțin încercarea de a le înlocui în timp ce activitatea portului continua să se desfășoare. Soluția adoptată a fost folosirea unei cupe de concasare BF80.3. Folosind această unitate agilă și compactă, s-a reușit concasarea pe loc a blocurilor de beton existente, reducându-le la o dimensiune de 0-3 cm. Materialul concasat a fost apoi amestecat cu sub-baza existentă, creând un amestec de calitate capabil să reziste sarcinilor grele. Totul s-a realizat într-un spațiu mic, fără a folosi camioane și fără a fi nevoie de înlăturarea deșeurilor din construcții.

Frumos și curat
În Italia, regiunea Trentino Alto Adige este recunoscută pentru verdele său plăcut la vedere. O companie de amenajare a fost însărcinată să curețe pietrele naturale murdare pentru a crea paturi de flori, garduri și ziduri de retenție decorative, fără a deranja zonele înconjurătoare. Soluția adoptată a fost folosirea unei cupe de sortare MB-S18 cu panouri de 80 mm, pentru a selecta și curăța pietrele în interiorul unui container cu apă.

Adio buruieni!
În sud-estul Franței, o vale montană a fost acoperită de o specie de plantă invazivă – peste 1000 mp de biodiversitate erau în pericol. Sarcina a fost eliminarea buruienilor, însă fără a utiliza camioane care să transporte tone de sol. Soluția a fost folosirea unei cupe de sortare cu arbori rotativi MB-HDS320 care să separe tulpinile și rădăcinile verzi de pământ și să le macine pentru a obține mulci. Astfel, plantele nu se vor mai regenera și nu vor mai putea să invadeze terenurile.

Chiar și într-o mină
Într-o mină din Sinaloa, Mexic, a trebuit creată o nouă galerie subterană. Pentru aceasta, provocarea a constituit-o găsirea unui utilaj care să poată săpa cu precizie tunelul și totodată să fie eficient în spații înguste. Compania a ales un echipament care nu mai fusese folosit anterior într-o mină: freza cu dublu tambur MB-R900. Unitatea a fost instalată pe un excavator Komatsu PC200, cu care a reușit săparea cu precizie milimetrică a unei galerii subterane.

MEq
By MEq iulie 31, 2020 19:51

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION